Separate names with a comma.
Kakve ljetne prije aprila ne igraj se.
Gdje najjeftinije bfV?
ABA uvijek ponekad Ina i to je to nikad problema. Dijelovi su haman ovdje u DE jeftiniji nego dole kad online narucujes.
Ma ja predjem sad kako je korona malo manje tj 25tkm nego inace i dosad sam mjenjao godisnje malo je skuplji 30ak eur pa na dalje pa zato pitam...
1.6dci 96kW jel se filter goriva mjenja svako 1god ili 30 tkm kao ostali filteri i ulje?
Sa 499$ bez poreza došli na 1150€ i to ako nadjes brutalno.
[MEDIA] 1700km sa jednim tankom, 3,86l prosjek :D Evo i Superb 3,3l :D [MEDIA]
Ja srecom nemam vecih problema kao sto citam ovdje i evo mogu reci sve skupa preko godinu sam ukupno od rn4 i r8 evo sad poco x3 na xiaomi i nije...
[MEDIA] Ukratko platis vise a dobijes sporiji telefon sa slabijom kamerom. Haj ako nista bateriju su popravili.
Ala se posraste po Xiaomiju bas ovaj forum ide iz krajnosti u krajnost :D Ima i meni stvari koje mi smetaju ali sam vec neko vrijeme na miui pa...
[MEDIA]
Mozda apple namjerno fejka ili degradira bateriju da natjera korisnike da kupe nove mobitele ne bi bilo prvi put :D Apple issues new warning:...
I ja sam uzeo plav. Jucer je bio opet deal na mi store 149.90 eur 64gb model sa powerbankom 10000mAh ne moram ni reci da je planulo sve za par...
Bugatti Divo nema nikakav display.
Ma i ja mislim ali eto ne mora bit ni u not baru samo da radi u pozadini ali da je ne vidim:D
Ma nastimao sam ja nju da radi u pozadini radi to ram management je ne zatvara ali volio bih da ne vidim prozorcic od app recimo kad tabam iz app...
Evo opet pitanje halalite. Imam app od auto osiguranja koja mi mora uvijek raditi u pozadini a volio bi je nekako minimizirati da je ne vidim kad...
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aO3b99E_460svav1.mp4
Gsm
MIUI 12.0.7 nema ili bar je ja ne vidim opcija za snimanje razgovora pa neka preporuka za app?