Separate names with a comma.
Cao raja, naslov je cudan ali i sam problem. Naime, nakon sto ugasim PC, ponekad, ne uvijek, ne mogu da pattern jos nadjem, kad se vratim, power...
Cao raja, prvo da se izvinim moderatorima sto je malo zbrka nastala. Posto ja nisam bio aktivan na forumu, a moja je napojna zamolio sam kolegu...
Prodajem Navedeni kontroler, odlicno stanje. Samo Sarajevo, ako je bas nekom stalo, mogu obicnom postom poslati.[IMG][IMG] Cijena 80km. Sent...
Prodaje, navedeno gamepad, kupljen u sancti, ali se zagubio racun, potpuno ispravan, 70km, fixno, mint stanje, i samo Sarajevo. 065 689 048 Sent...
Vozdra raja zanima me procjena pa onda eventualna prodaja navedenog tableta, mint stanje, 12W punjac plus kabal originalno oboje, bez kutije (...
Prodajem navedeni hdd, koristen za xbox one x kao externi hdd. Dvije seagate ploce, gumice antivibrirajuce, metalno silver kuciate. Cijena 140 km,...
Prodajem navedenu igru za ps4, samo Sarajevo i da se dodje po nju kao i za svaki oglas. Cijena 60 km, fixno. Kontakt na forum, pm samo.
prodajem navedenu igru, kljucevi za 360 naslove su iskoristeni, pa cu simbolicnu neku cijenu stavit, ali ko i nize ponudi dati cu mu je. 30km....
Navedene sluse, 170km komplet ovaj. Samo sarajevo. Kablovi i baza, mogu se bukvalno na svemu da koriste sto ima usb i opticki, a mogunse i BT da...
prodaje, navedeni hdd, skoro pa nikako koristen, nema gare, samo Sarajevo, slobodan je svatko da skenira disk i testira. Cijena 80KM, nije fixno,...
iskopao ga iz spaiza. 100km. RGB podesavanje, a i moze se skroz iskljuciti,
prodajem navedene sluse, 100% ispravne, baterija traje kao i prvog dana, tj. 16h. Mogu se spojiti na xbox one sve modele, tv sa optickim ulazom i...
Prodajem pro konzolu, uz veoma bogat bundle. 7000 model, 30 igara, dva v2 gamepada(bijeli i crveni) Seagate 2tb externi hdd i astro a 50 gen 3 ps4...
prodajem navedenu igru, super ocuvana. Razlog prodaje, nije mi se svidjela, a i zakasnio sam sa halo fransizom, pa nemam pojma ko koga mlati....
prodajem navedeni hdd, isparavan u potpunosti, usb 3.0, seagate ploce. Cijena, 220km, nije fixno.
Prodajem naveden slusalice, ispravne u potpunosti, imaju tragove ooristenja, ali baterija traje kao i prvog dana. 250 km, nije fixno.
prodajem gamepad ds 4, v2, dosao us ps4 pro. Potpuno ispravan i neostecen. 80 km fixno, saljem po bih, kupac placa postarinu.
Na pm, potrebno da se plati na stranici jednoj, na karticu vracam cim sletim u sarajevo ili na paypal vratim, po izboru. Ako treba cener-dva za...
prodaje, crnu verziju gamepada za xbox one, dosao uz one x, potpuno ispravan, moze se na mojoj konzoli ispravnost testirat. Bez baterije. Cijena...
Prodajem navedenu igru, 40 KM. Samo Sarajevo.