Separate names with a comma.
Sad evo radi ErP sa ErP enable, ovo S4 + S5 i normalno shut down, bez shortcut. Podosta ljudi mi govori da je PSU, neko i da je ploca, ali ja sam...
Pa realno jos mogu probati drugi PSU sto cu i uraditi, i onda ponovo ErP disable, i probati.
Jesam ja vise itema, prosle godine doduse, ali sve je stiglo.
Nisam ni otisao sa njih. Hhhhhh Salu na stranu, mislim da je problem ono sto je King govorio, samo sto nije konkretno ovde OS level, nego BIOS level.
Evo upalio se opet nakon 12 satnog loada sa ErP on ( S4 + S5 ).
E raja, probao sam svasta, direkt u uticnicu, drugo produzno, na kraju kad ukljucim ErP S5+S4 u biosu, ima jos jedna opcija S5 only, ali nisam...
Drugi put se upalio nakon gasenja pri loadu. Fast boot sam disable u biosu po preporuci na par foruma. I ovaj put sam shortcut iskoristio po...
Ja ga i dalje vidim stevie, kako da totalno to disable? Sve sto sam nasao za to sam pogasio, ali opet je tu. Sent from my iPad using Tapatalk
Evo ugasio se i upalio na ovaj fazon, ali moram jos da vidim.
Narucio sam sa Tajvan sredinom Decembra, stiglo je u prvoj hefti Februara, 10 USD postarina bila.
A realno nije to mali poduhvat, da se razumijemo ako dodje do toga sigurno cu probati prije vracanja u Njemacku, pod uslovom da je nadjem, nije...
Probao, u biti nisam u startu ni dirao nista puno, reltek net port iskljucio, ukljucio PBO, postavio manualno RAM speed/napon i latencije sa...
Clear cmos jesam vise puta, bateriju nisam, mogu danas probati. Usput na napojnoj sam probao eco mode on/off, nista, radi ono sto treba da radi,...
Cao raja, naslov je cudan ali i sam problem. Naime, nakon sto ugasim PC, ponekad, ne uvijek, ne mogu da pattern jos nadjem, kad se vratim, power...
Bilo je ploca na kojima je moglo, ali poprilicno rijetko.
Nisam imao takvu situaciju, kad posta preuzme paket, postaje tricky za otkazati. Ne bih znao, jeli moguce. Sent from my iPhone using Tapatalk
A zavisi sve od svacijeg stepena "paranoje", meni ne bi bio problem kupit od pouzdanog covjeka kartu, da je majnala 25/7, ali nekome jeste, zato...
Voda je spas za GPU, ja narucio referentne RX 6900 XT i EKWB blokove, ali kasnije nije bilo referentnih vise, pa sam i ponistio EKWB narudzbu. Sad...
Pa dobro ovde se vecina nas znamo "uzivo", mislim da je ok uzeti od aktivnih clanova, sad da netko uleti nepoznat pa krene prodavati graficke ko...
ETH kao i LTC nekad stresne VRAM, core clock u miningu ja drzim na 1100 MHz, a VRAM na 2100 MHz. Sent from my iPhone using Tapatalk