Separate names with a comma.
Ima li gdje dev kit od ps1 :D
dobar ali ova flip kamera nije bas pouzdana. bilo ih je sa problemom gdje zakoci mehanizam.
Mi 9T Pro
[IMG] isto ovako, bila neka kao fps igra, nesto se sa Jack zvala, ne mogu da se sjetim tacno imena, i ja od rodjaka tako copy-paste na floppy...
I meni je dosta kasnio kod za rmb kad sam ih zvao, prije je kod znao stici cim spustim slusalicu. Za m-plati mi jos vise kasnio kod koji na kraju...
ih da su njemci imali ovo 41.
to je kad pratis obavijesti i unutar 24h si upratio tu obavijest pa si mogao odmah aktivirati novu aplikaciju btw, gdje se sad nalaze obavijesti...
Podmladjeni De Niro je bio kao onaj mačak iz Shreka [IMG] hahaha, takav sam imao dojam.
Mnogo bolja od stare, ali na ovoj aplikaciji kao da nije bilo toucha od UX dizajnera.
https://www.imdb.com/title/tt8579674/ ovo se čeka
Kako ja vidim, mozda bi i mogla pasta tu, barem po tom udubljenju na silikonu, mozda chip i dira heatsink. Ako imas paste na bacanje, pokusaj i...
Uf, kako sam ovoga igrao na PS1. A uvijek joj zaboravim ime.
[MEDIA]
Udjem bezveze na svoj Battlelog od BF3 i vidim na feedu pise da igram odnosno da sam poceo prije par sekundi igrati neki od BF4 dlc.ijeva? Jel ovo...
Kako ovo sad prolazi regulacije kod amerikanaca, konkretno svjetla. I kakva su kod njih uopste pravila tamo. Citam da su banovali ona matrix ili...
Ima li dark mode konacno?
Na isti je kalup, ali mi je nekako odlicno balansiran dizajnom, recimo mercedes mi izgleda nekako previse bulky, pogotovo pozadi, i gle i glc. A...
Ma prelijep [MEDIA]
Oof sto se ja osjecam prozivano, jer sam bas preporucio film s istom ocjenom :D