Separate names with a comma.
Thx, primjetio sam da mi boravak u prirodi godi, a moram i krenuti s nekim jos aktivnostima bazen ili teretana, samo da se natjeram :)
Trola nova vec vozi, samo nisam imao priliku se provozati. Je li ono rekose free probna voznja do nekog datuma? Ja kad planiram do firme (remote...
Hvala ljudi, neuropsihijatrinja rece nije mi nista, da nadjem djevojku/zenu (???), ali ako hocu radi sebe da uradim ct/mri. Nemam vrtoglavice...
Da li neko ima ovaj problem i da li se susreo sa istim? Svi smo danas poprilicno dugo za racunarom, medjutim, kod mene kao posljedica nedovoljnog...
Samo da oni nece majmunisati sta oko region locka, tj da ogranice content za odredjene regije, govorim zbog razlike u cijeni pretplate, valjda ne...
Dobih od firme ovaj MacBook Pro 14.2", nesto najbolje u zivotu sto mi je doslo u ruke. Jedina mana: i dalje treba adapter/dongle za USB-A.
Dobra ideja, evo dolazi Disney Plus...
Zna li neko dobru alternativu netflixu? Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoji li neki smooth nacin da migriram old pc na new pc, kao sto na MacOS ima Migration Assistant, da ne moram rucno instalirati sve aplikacije...
Pozdrav, moze li mi neko dati preporuku za laptop u cjenovnom rangu 1000-1500 KM (100 KM +/-). Laptop je za oca i ovo smo gledali:...
https://9to5mac.com/2022/05/05/fortnite-back-on-ios-how-to-play/
Ima li neko Apple Watch SE da podijeli iskustva? Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam koristio 13 mini, ali jesam cackao testni 12 mini od firme, takodjer sam imao i 11ku. Prije svega evo jedan comparison 12 vs 13:...
Cestitam, telefon je odlican, da te posluzi. Kod mene je 13 Pro, i meni bi definitivno 13 Pro Max bio prevelik, mislim i ovaj je povelik,...
Da, to je to, tako su meni rekli, pa prenosim [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
Dizel, 2.0 TDI Sent from my iPhone using Tapatalk
Inter Auto odmah otkrio sve kvarove, treba zamijeniti klapnu gasa, pumpu vode za brisace i otkrili su i ovo neko lupkanje da dolazi iz krova, sto...
Danas 3.26 na ini dizel, toliko o pojeftinjenju. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva su vama Subaru vozila, konkretno Subaru Forester, gledam ima ih par po 15k, za SUV je cijena kao povoljna… Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije ni ovo zavrseno za dan, otac ce odvuci u cetvrtak ujutro, jer ja moram nazad. Puni termini, dijaspora dosla. Ali, za tih 100-200 KM razlike u...