Separate names with a comma.
Hvala Enise, da ne idem u off topic, u startu sam dobio revidovano kuciste bez tih problema. Sent from my HD1903 using Tapatalk
Novi Video je up, jos amaterski al se ucim: [MEDIA] Ima dosta grafika, pa ako bude interesovanja napravit ćemo tuniranje kroz CTR 2.0. Sent...
I ja sam se tako zaletio, flashao BIOS , sve sastavio kad ono ne radi. Uzmem drugi stick, flash sa svim komponentama, kad proradi. Bio sam se vec...
Ma sve jasno, htio sam bas ovaj format i ovo kuciste, trenutno CoD warzone: [IMG] Sent from my HD1903 using Tapatalk
Ako je by design onda neka przi dok se boje ne rastope :) Vjerovatno gustina ovde igra ulogu, 7nm i bruka tranzistora na visokim taktovima... Kako...
Evo sad izrendao novi video: All core 4.5 1.3V render time 6:33 max temp 93C All core 4.4 1.25V render time 6:44 max temp 82C Curve optimizer...
Za 3950x razumijem i zasto, duplo vise korova i threadova od onoga sto ja trenutno hladim... Upravo testiram 1.25V 4.4GHz all core, za sad ne ide...
Kuciste jeste kompaktno, ali vidim da ljudi sa 360mm vodenim i vecim kucistima imaju iste temperature ili malo nize sto je razumno. Ali internet...
5600x bi trebao biti jedan die od 5900x, ali isto tako samo.l jedan fizicki die, mada kazu da su nasli 5600x sa oba die-a ali samo jedan aktivan,...
Cooler je stock AIO koji dodje uz NZXT H1, 140mm radiator. Probao sam novi undervolt ali je bios jos u beti, ide boost na 5GHz ali su peakovi u...
Ima li ko sa 5800X i kako se borite sa temperaturom? Boost ide do skoro 5GHz uz par tweakova, ali su skokovi u temperaturama rapidni sto uzrokuje...
Otislo, moze lock. Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk
Ova iz DE prodata, znaci ja sad svoju da stavim za 150€ :) Sent from my HD1903 using Tapatalk
A stavit cemo je i na ebay :) ali reko da vidim treba li prvo kome ovde :) Sent from my HD1903 using Tapatalk
Pozdrav raja, ako moze procjena pa ide prodaja za nVidia Quadro K4200 4GB, koristena u HP Z440 workstation. Stanje extra, bez ikakvih skrivenih...
Ja se nadam da ce se vratiti dizajnu iphone 5/5s kao sto su sad to uradili na ipad pro. Onaj dizajn je nenadjebiv i dan danas. Uvecas 5s, stanjis...
Vala ja bih glat editovao video, crtao, obradjivao slike i igrao se na novom iPad Pro. A12x je sex. Za par godina intel ce dobiti pedalu, vec je...
Pa ne veliko se mozda misli pedesetak xs telefona. Opce poznato da i oni i ostale "radnje" svercaju preko granice, uglavnom telefone kupljene na...
Ma kao sto rekoste ista prica svake godine kad izadje novi iPhone. Danas je midrange segment toliko dobar da stvarno ne vidim smisao da neko da za...
Novi telefon, nove slike :) Da ne kacim sve, cijeli album je tu:...