Separate names with a comma.
I kvalitet goriva je pao sa ovim budalaštinama na tržištu... Ako si čistio usisno grlo, a nije urađena adaptacija istog može biti i do toga......
Ipak je to tv, za neke stvari nema zamjene računaru... Ali drago mi je da si zadovoljan... Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Svi imamo neka iskustva, ja sam sa bh telecom nabelajio nekad davno, jedva istjerao iz kuće, pa mi tražili isto da plaćam penale, jedva se...
Naravno, kod nas npr nema kvalitetne alternative, telemach i dalje vodi sa ponudom (čak i bez arena) ima najbrži Internet i najbolju platformu za...
Nekad se samo desi i ne dešava se nikad recimo u pola noći, nego samo neposredno nakon gašenja poslije najduže minut tako da sam tu da ponovo...
Tako je, ja sam nekad isto imao rubriku u kojoj je pisalo 1/2, ali nije moglo više od jednog, čak sam zvao podršku, kažu može 1 na eon box i jedan...
@Haker tetku odjavi i prijavi sebe. Samo jedan eon može na smart TV. Plus još 5 na mobitele i tablete. Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Kod mene Q60 iz 2019,nikad trzno nije, jedini bug koji imam nekad se sam upali ali isključivo par sekundi nakon gašenja, i kad drugi put ugasim to...
Pa ekupi je račun, a servis kimtec, kažu da je to sestrinska firma. Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Pa bivši radnik valjda otvorio, kopirao cijeli sistem... Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Ja svoj naručio u 16h k'o danas, ujutro u 10h bio na adresi... Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Najveće mogućnosti su na Android, ali vjerovatno i najmanja stabilnost sistema... Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Bit ćeš zadovoljan, dobar je Q60, imam model iz 2019,prezadovoljan sam... Sve bitne aplikacije rade extra na njemu, Netflix, HBO max, YouTube,...
Meni je malo išlo na živce što je cijeli film u mraku... Inače je zanimljiva priča... Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Ako imaš neki stari neispravan tv prijavi pa uzmi tih 5% dodatnog rabata. Isplati se na tu cijenu. Buraz skoro veš mašinu uzimao i stare se...
Nemam, ni ja više ne koristim, malo probao čisto iz znatiželje i to podavno. Potraži na YouTube kakav svjež video kako instalirati te dodatke za...
Ja sam instalirao Kodi i radio je bez problema, vjerujem da mogu i ostale aplikacije za iptv samo što se na većinu plaća pretplata za...
Misliš na eon box koji je Android box pa da instaliraš iptv aplikaciju i gledaš preko interneta liste kanala? Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Nije isti, nije isto slovo... Taj je na ekupi 999.90KM Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Naravno da može, svi novi koji imaju tizen OS mogu. A da bi bio siguran 100% pošalji koji je model telemach podršci i oni će ti provjeriti. Sent...