Separate names with a comma.
[MEDIA]
a sta je tvoje rjesenje onda?
Yup, prijevoz s novom trolom free do 6. juna cini mi se. Meni nije bio toliko problem, jer mi je trola blizu iza zgrade i do opet stanica bude...
jesi li razmisljao varijantu kod kiroprakticara?
bice i u sarajevu dobro kad zavrse tramvaje, al to kad ce biti gotovo Bog sami zna. pustaju polako nove trole koje mislim primaju i vise...
dobro kuci stignes po ovim guzvama :D
mana je sto industrija jako sporo ide u implementaciju type - c porta. a pricamo nesto sto postoji vec 7 godina.
Gledam ovaj Hisense U8G, sve odlicno, medjutim ima vise verzija valjda. Americka verzija najbolja, a evropska i australijska losija. Ima li...
Ima li sta da napomene da se ne zaborave kljucevi prije polaska xD Kod mene je brava od stana ona bez rucke. Pa ako ostane kljuc unutra valja...
Jel mozes link proslijediti ne mogu to naci preko telefona nikako, da i ja provjerim. Nasao sam ali uslovi akcije, sta se dobije sa otpikom. Ja...
Davno sam nekad zakljucao kanale. Sad se ne sjecam pina koji se prije koristio kad se pali moja tv. Kako se moze saznati taj pin? Sent from my...
nema sanse. na f3 je od poco software, dosta manje feature ima. a i dosta je bolji optimizovan ovaj. Samo je ram management tanak. Otvorim 6...
Ja se vratio na MIUI, odnosno na Xiaom EU. Ram management na MIUI je katastrofa naspram custom romova. Onda na MIUI 13 smoriše sa...
Meni je ok. Cak sam se iznenadio malo jer sam ga dugo zapostavljao. Naravno nije to Max iz prva dva dijela, ali je opet ok.
Treba uzeti u obzir i da fakultet ne znaci posao. Mene ni na jednom intervju nisu pitali za fakultet. A ima raje koja poslije zavrsetka IT...
da vam serija nije sjela pa hajd. al reci da je odron je niđe veze.
Fantasticna vijest. Ja sam nedavno igrao MP3 i meni je i on sjeo iako sam ga do tad hejta jer mi se nije svidio sta su uradili s Maxom i setting,...
[IMG] [IMG]
Sta uradite? Samo nazovete i trazite zamjenu rutera? Meni jednom neko rekao da ugasim modem privremeno i prijavim onda kvar :D Sent from my...
Ipak nista od ukidanja akciza, a kako ljudi reaguju na ovo mogu hladno jos i podici :D Sent from my M2012K11AG using Tapatalk