Separate names with a comma.
Kupio sam novo kućište, a svoje staro ( ne baš toliko staro, 2-3 godine) poklonio sam prijatelju koji ima Pentium3. U tom kućištu je također...
Ma nema tu puno dileme. Kao što bi se reklo : ''Ne mijenjaj konja koji pobjeđuje!'' Sa Kombinacijom ZoneAlarm i Avast sam uvijek bio...
Do skoro, tj. do danas sam koristio Avast. Nije loš. Praktičan i ne ometa puno u radu, ali mi ipak postao nesiguran.Malo malo pa primi neki...
Problem je prisutan oko mjesec dana. Nisam siguran ali mislim da se pojavio onda kada sam nabavio novo kućište u koje sam prebacio sve komponente....
Sa digitalnom kamerom sam napravio video file i prebacio ga na komp. Snjimak mogu pregledati i sa WMP, BS Player i ostalo. Međutim kada u...
Pozdrav! Tražim neku stariju grafičku ( ne sebi nego zetu :)), reda GeForce 3 Titanium ili GeForce 4 Titanium (MX ne dolazi u obzir)....
Ako kažete da je u redu uzimam 100%. Košta 260 Km, u Genelecu, u Tuzli. Brzina jezgre je 500 Mhz a memorije 1000 Mhz. Znači 500/1000. E...
Ljudi, sutra već moram imati grafičku. Ovu sam vidio u Plusu, jedina koja mi cijenom odgovara (230 KM) a djeluje dobro, pogotovo što je u pitanju...
Pozdrav! Da li neko zna gdje bi se mogao naći prevod GTA San Andreas (ukoliko uopšte ima) na našem jeziku... Možda je neko već to uradio....
Kakva je dotična ploča. Je li dobra za clockovati. Košta 280 Km. Ima li možda bolja a da je u ovom cjenovnom rangu?
Jedan od ova dva želim ubaciti u novi računar. Odlučio sam se za soc939. Razlika između ova dva je samo u radnim frekvencijama. Athlon 64 3200...
Pozdrav! Ljudi. slučajem okolnosti ostao sam bez svoje FX5900XT kartice. Već neko vrijeme koristim od prijatelja Radeon 9200 i mogu vam reći...
Pozdrav! Ljudi! Igram CODUO 1.41 na serveru i mogu ući samo na jedan server koji je ''Dedicate'' a na svakom drugom mi neda jer mi onaj...
Radim u Internet klubu i odatle igram COD on line. Neki strani serveri u pitanju. Veza mi je 512 Kb a ping je cesto po 999. Nije uvijek ali...
Pozdrav! Da li je ova igra samo za multiplayer namijenjena ili se može igrati kao single play?
Budući da je NOD32 veoma hvaljen od strane mnogih , nije bilo druge nego da ga i ja koristim. Koristio sam ga neka 2 mjeseca ali sam skoro prestao...
Pozdrav. Imam jedan veliki problem. Naime , kada je MS Blast crv bio napasan ja se sikirao nisam jer sam imao instaliran Zone Alarm , tako da...
Pozdrav! Treba mi kakav fin program za downoad cijelog sadržaja sa nekog linka. Znači ako na stranici ima neko flash dugme iza kojeg se...
Pozdrav Raja!!! Imam jedno pitanje? Bavi li se ko prevodom igara , ili postoji li mogućnost da se neka igra prevede , i postoji li softver...
Pozdrav!!! Nabavio sam COD UO ekspanziju. U 'Read me' file-u piše da je instalacija originalne verzije neophodna kao i update na verziju 1.4...