Separate names with a comma.
Veca potrosnja, drndanje na hladnom startu. Kod mene Total nije imao to ali je nakon 10k bio demoliran, Liqui izvadim nakon 10k i na dodir kao da...
Castrol je razvikan, kolegama se lose pokazao. Meni je Total bio los. 5W30 RAVENOL VMP SAE fenomenalno full sinteticko ulje, ali i malo skuplje....
Jesu tu seriju usrali ali benzin je njihova specijalnost ko i svim japancima. Jedini japanci koji su se malo vise potrudili oko dizela su Isuzu i...
Svabo i benzin je losa kombinacija, osim ponekog bmw sestaka. Da nisu toliko utjecajni i da im dizel motor nije zila kucavica citave drzave davno...
Ima svakakvih specijalaca. Nije zdravo da u leru 15 minuta radi a kamoli zakucan.
Kae matija kompjuter je rekao da je hard najbolji izbor. A debilu kraj ociju slijepi.
Ne moras biti ni vidovita dzemila ni nostradamus za ovo :D Sad ocekujte i pljusak na proglasenju pobjednika, sve dejavu. Debili samo vide metar...
I na kraju ce uzeti Verstappen nakon nekog Ferrari faila.
Ne bih da te strasim ali vjeruj da ce ti trebati pofino vremena da pohvatas akcente. Ja gotovo pola zivota medju njima pa opet nekad moram dobro...
To je sto kazem, tih par zanimanja gdje jezik mora biti savrsen. A savrsen njemacki ko ode poslije punoljetnosti dostigne 1 od milion. I sto kaze...
Da si otisao kad ti je prvi put bilo u glavi dosad bi ga pricao fino. Mada bi vjerovatno morao mijenjati zanimanje. Pravnici, psiholozi, neki...
Ma kad karijera nije vise na prvom mjestu i opadne ona luda zelja za pobjedom onda treba ici.
Sve ovisi od osobe do osobe koliko daleko moze biti od zemlje porijekla, dzaba milioni u Kanadi ako je neko stalno zeljan familije i prijatelja. A...
Francuzi i elektronika :D
Adaptivni da ako mu pustis, tipa vozis se 130 i spusti se postepeno na 120 jer neko ispred ide sporije i onda se skloni, auto samo lagano ubrzava...
Jeste u bosni zbog divljeg mentaliteta, losih auta i losih cesta. U svijetu stalno pada smrtnost u saobracaju.
Ima stvari koje su nice-to-have a bez kojih se moze, grijanje i hladjenje sjedista, visezonska klima, dugme na zadnjoj haubi, 360 stepeni kamera,...
First-world problems :D Ali jbg tako je to, u mene ima i viska stvari ali opet bi bilo zao preci na nesto sa manje opreme, razmazi te. A unazad...
10% razlike u vlaznosti zraka a na istoj temperaturi je razlika nebo i zemlja. 27 i 60% vlaznost je katastrofa. 27 i 45-50% vlaznost se moze...
210 na satu a stvarnih jedno 185-190. Jedva to cudo ide, moj stari 2.0 sa 120 konja bi te ostavio debelo.