Separate names with a comma.
Zna li neko kakvu stranicu gdje mi iz Bosne mozemo zaraditi koji dinar preko onih mikrozadataka poput anketa, gledanja reklama itd... Cesto se...
Samo me zanima da li moze MSI afterburner uzrokovati BSOD ako je preko njega max. temperatura stavljena prenisko? Upravo sam upalio MSI...
Ili da preporucite nekoga ko pece finu rakiju. Zaboravio napomenuti da je iz ili oko sarajeva. Ne ide mi se do Gracanice po rakiju :D
Vec neko vrijeme kada upalim pojedine aplikacije (viber) ili pojedine igre na laptopu dobijem BSOD. Inace sve fercera ok. Kako da saznam do cega...
Kako ce uticati na nas? Kakve su sanse da se takvo nesto napravi poslije privatizacije BH Telecoma koje je neminovno.
Od Vibera, Instagrama, Whatsappa pa nadalje??
Kako se radi update mape za navigaciju? Nisam nikada prije radio tako da ne znam. Treba mi za Volvo S80 2007 godiste
[img] dostava + carina + pdv trebalo bi izaci 2.643 KM kuciste sam bukvalno bilo kakvo stavio i vjerovatno necu uzimati navedeno
Uzeo sam laptop prije nekih mjesec dana i sada kada ga upalim pojavi mi se NO BOOTABLE DEVICE na biosu kada promjenim u LEGACY normalno se upali...
Zasto mi se ovo desava svakodnevno? [img] [img] Rijesim tako sto idem disable wifi adapter i ponovo ga ukljucim. Ima li neko permanentno...
Na laptopu sto sam uzeo dosao je Linux OS, da meni ostaje laptop rado bih naucio raditi na Linuxu.. ali posto to nije slucaj moram instalirati...
Je li ko fan ove strategije? Ako je ko zainteresovan za MP neka se javi
Kako mogu staviti wifi u svoje vozilo? Je li imao neko iskustva stim? Koliko kosta, ko pruza takvu uslugu, svaka info je dobrodosla
Hajde dajte preporuke i cijene :)
Nikada nisam ovo kupovao tako da nemam pojma sta se gleda pri kupovini. Imam par vozila na koje bih zelio postaviti GPS tracker za svaki slucaj,...
.
Pozdrav svima da li mi mozete pomoci sklopiti racunar za gore navedene potrebe? Nikad nisam sklapao ovakav PC, a za prijatelja mi je pa bi bilo...
Gdje ima uzeti finih stolova za PC? Sarajevo je u pitanju. Gledam po netu i ne mogu nista plaho da nadjem.
Je li ko upao u betu? Ja sam nafakali dobio kljuc preko twitcha ali NA server. Mogu reci da igra uopste nije losa s obzirom da je beta.
Ja sam mislio nesto ovako: i5-4690k gtx 970 g1 z97 mark II napojnu gold oko 600w? ssd 128gb hdd 1tb 8x2 gb ram 1600 sa cl8 ili cl9 kuciste neko...