Separate names with a comma.
Jaran prodaje ovaj GPU. Oglas je iz usluge. olx link - https://olx.ba/artikal/52219498/gigabyte-rtx-3060-ti-gaming-oc-pro-rev-30-lhr# Lokacija:...
Prodajem Ryzen 3300x. Bek kutije i kulera. Lokacija Sarajevo. Pozeljno licno preuzimanje mada moze se i postom poslati. Ako treba slikati,...
Ovaj Cooler Master mi stoji vec gotovo 10 godina u starom pc-u. Koliko bih mogao dobiti za njega. Mislim da su svi bracketi u kutiji. Pored...
Powered by the new ultra-efficient NVIDIA Ada Lovelace, 3rd generation RTX architecture, GeForce RTX 40 Series graphics cards are beyond fast,...
Nakupilo se nekih stvari u stanu i mora se baciti. Medjutim ne znam gdje se mogu stvari kao sto su baterije baciti? Nasao sam...
Tradicionalno [MEDIA] 25. Februar
Imam ovu Nokiju, ćaća kupio u telekomu, nikad ga nije upalio. I dalje je u onom celofanu, samo je kutija otvorena doduse jer oni u telekomu odmah...
Danas se ponovio sa pločicom od 8GB, tako da mi je ova sad viška. Ne znam sad napamet na kojoj brzini radi ova plocica. No uglavnom, ako moze...
Narode, gdje mogu u Sarajevu se posluziti CNC masinom. Imam neku zadacu za faks, i moram izrezati neke rijeci na šperploči. Koliko košta rezanje,...
Lijep pozdrav dragi forumaši, :D Već dugo vremena vodim bitku sa Agramservisom. Od 6. mjeseca prošle godine telefon boravi na servisu, ne...
[MEDIA] Youtuber AlmightyDaq kaze da je sljedeci Battlefield Bad Company 3 koji izlazi krajem ove godine. Valjda isti lik ima insajderske veze u...
Oglas iz usluge. /https://www.olx.ba/artikal/27154814/apple-watch-series-2-42mm-aluminium/ Na prodaju Apple Watch Series 2 Aluminium, veoma...
imam neku potrebu da se izjadim, iako nije pravi forum za ovo, sjetih se jednog forumasa koji je govorio kako nam je loše zdravstvo u bih, sve mi...
Dakle, stiže novi CoD od Infinity Warda, release je 4. novembra, na svim platformama osim last gen konzola. [media] gameplay, frajer je baš...
ima li ko da poznaje c++, treba mi pomoć jedna preko PP hitno je , ja se satra
trebam isprziti neke dvd.ove za backupa, ovaj citac sto mi je bio u pc.u pokvario se, i sjetim se da sam imao jos jedan dvd citac koji nisam...
Dakle treba mi USB iskljucivo od Nokia Lumia 1020 Nalazim se u Sarajevu, tacnije Ilidza, tu sam jos narednih par dana, pa ako ko ima USB ovde u...
e raja, doslo vrijeme za fakultet, i hocu da izadjem sad na ovaj test za stipendiju u petak ako Bog da sta preporucujete izmedju Računarske nauke...
dobio sam danas ovaj laptop da formatiram windows, sve je dobro ali imam problema pri instalaciji skinuo sam win xp sp3 sa zadnjim updateima iz...
prije 2 dana sam instalirao Windows 7, presao sa Windows 8, koji je radio bez problema, samo me nervirao Metro i jos par sitnica kad sam...