Separate names with a comma.
na aliexpressu par dolara skuplji a postarina ili besplana ili 1-2 dolara 32 dolara opali su SSDovi skroz,cijene sada smijesne...mozda kupim i za...
otislo lock
ovo meni djeluje kao film :D
da li je za redmi 5 plus planiran update na android 9 ? nesto to nisam pratio ovih dana...sve radi odlicno i iskreno i nema potrebe za nekim...
i meni se cini da to nije do CPUa,nesto drugo tu zeza a moguce da je bas HDD
i viber je dobio redizajn...mada je meni prakticniji bio stari,nisu morali ni mijenjati ono sto bi mogli ubaciti u desktop verziju je promjena...
pridruzio se u par grupa na FB gdje se nude poslovi u inostranstvu...ubise sa svih strana...za par dana sam vec dobio osjecaj da euri rastu na...
a kako je tek u manjim sredinama prodajem neku podlogu za mis,cijenim 10 KM,kopija razer goliathus,mada ekstra dobra i lik mi se cjenka za nju...
pitanje,ako neko zna konkretne odgovore posao rad u Njemackoj u Hamburgu ako sam dobro zapamtio,na aerodromu...zna li neko kakve su plate za tu...
ovako sa slike,izgleda kao note 9 sa rupom nekako mi je na renderima izgledao drugacije nego na ovim slikama
gurati ce nego sta btw.moj cable manegement :D [img]
ne znaci da ces mu bilo sta nastetiti ali da ima vise nacina da ga ostetis,ima zato laganica...nemoj zuriti i nadji par video klipova prije samog...
kao sto neko rece ,ukucas model na youtube i pratis gdje su sve serafi...samo pazi,ima ih i skrivenih i nemoj nista nazor raditi,da ne polomis sta...
aquaman 2018 moze proci...interesantni specijalni efekti
pa ako zna jezik,zar ne moze recimo otici u Njemacku i gore dogovoriti posao a da mu firma onda izganja papire i dozvole ja ih znam vise koji su...
kad sve saberes i oduzmes,bolji je LCD...najvise zbog velike potrosnje i naravno burn in-a...jer tada u principu bi trebao mijenjati display a...
ako znas jezik,ti si vec zaposlen,samo to jos ne znas :D ko zna jezik,bukvalno moze raditi sta hoce...jer je upravo jezik najveca prepreka a i ne...
cetvrta epizoda bezveze...bas djeciji pristup i glupa zajebancija ono sa oruzjem i svim ostalim
nasao sam na stranici ambasade obrazac,nadam se da je ovo taj i je li se ovo salje fizicki na adresu ambasade Njemacke ili online na koju se...
pa BiH logicno...ovi sto imaju EU pasos,vec su tamo ... eto vidite,cim krenemo konkretno,corsokak...slabo da ce ko konkretno na neki nacin pomoci...