mozda malo glupa tema al et' zanima me da li moze na ps3 da se spoji onaj hdd2,5'' sto idu za lapase, il je to nekakav poseban s posebnim prikljuccima? posto razlika izmedju ps3 40GB i 60GB je oko 300KM i vise! znam da ps3 sa 60gb ima i ulaze za memory kartice pro duo i m2! al isplatili se dati razliku za to?!? pozz :smt006
Moze naravno obicni 2.5" disk da se ubaci u PS3. Nije nikakav propietary disk u pitanju. Ima nekih testova na netu, i nesto brzim su se logicno pokazali 7200rpm diskovi (oni sto dodju u konzoli su 5400rpm). Osim sto ima CF, SD, MMC, MS/ Pro Duo card reader, 60GB varijanta moze pokretati PS2 igre, i ima vise USB ulaza. Ako ne planiras nikako igrati PS2 igre za sada (uvijek postoji mogucnost da ce napraviti softverski emulator), onda ti 60GB i ne treba (mozes ukljuciti bilo koji card reader ako ti zatreba). 40GB se manje grije i manje trosi struje isto tako, ali je nekako kvalitetom izrade ispod ostalih verzija. Po meni se isplati platiti tu razliku.
e to me zanimalo, a ne interesuju me igre s ps2, ne volim se vracati na staru teh, nego to je samo zbog gta iv. i vidjoh ps3 sa 60gb ima ugradjeni wi-fi (il je sa 80gb) btw hvala na pomoci, skontat cu sta cu :smt006
Svi modeli osim onoga od 20GB imaju ugradjen WiFi adapter, tako da nemas brige oko toga. Poprilicno je cool povezati PS3 i PSP npr.
i to, al i za internet konekciju, vidjoh ruteri nisu skupi a muka mi vise od kablova! ok onda hvala na informacijama, jos sad cekati platu, koja parica da legne :mrgreen: pozz :smt004