2.5'' hdd za ps3

Discussion in 'Igre i konzole' started by daco87, Jul 17, 2008.

1. daco87

daco87 Aktivista

mozda malo glupa tema
    al et'
    zanima me da li moze na ps3 da se spoji onaj hdd2,5'' sto idu za lapase, il je to nekakav poseban s posebnim prikljuccima?
    posto razlika izmedju ps3 40GB i 60GB je oko 300KM i vise!
    znam da ps3 sa 60gb ima i ulaze za memory kartice pro duo i m2!
    al isplatili se dati razliku za to?!?

pozz :smt006

2. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Moze naravno obicni 2.5" disk da se ubaci u PS3. Nije nikakav propietary disk u pitanju. Ima nekih testova na netu, i nesto brzim su se logicno pokazali 7200rpm diskovi (oni sto dodju u konzoli su 5400rpm). Osim sto ima CF, SD, MMC, MS/ Pro Duo card reader, 60GB varijanta moze pokretati PS2 igre, i ima vise USB ulaza. Ako ne planiras nikako igrati PS2 igre za sada (uvijek postoji mogucnost da ce napraviti softverski emulator), onda ti 60GB i ne treba (mozes ukljuciti bilo koji card reader ako ti zatreba). 40GB se manje grije i manje trosi struje isto tako, ali je nekako kvalitetom izrade ispod ostalih verzija. Po meni se isplati platiti tu razliku.

3. daco87

daco87 Aktivista

e to me zanimalo, a ne interesuju me igre s ps2, ne volim se vracati na staru teh, nego to je samo zbog gta iv.

i vidjoh ps3 sa 60gb ima ugradjeni wi-fi (il je sa 80gb)

btw hvala na pomoci, skontat cu sta cu
    :smt006

4. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Svi modeli osim onoga od 20GB imaju ugradjen WiFi adapter, tako da nemas brige oko toga. Poprilicno je cool povezati PS3 i PSP npr.

5. daco87

daco87 Aktivista

i to, al i za internet konekciju, vidjoh ruteri nisu skupi a muka mi vise od kablova!
    ok onda hvala na informacijama, jos sad cekati platu, koja parica da legne :mrgreen:
    pozz :smt004