3D connexion!

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by frenki_23, Nov 18, 2008.

1. frenki_23

frenki_23 Aktivista

interesuje me da li ima neko ko koristi ove spravice. vidim da ih ima raznih oblika. pa ako neko koristi nek nam malo kaze kao sluzi i koja je cijena toga connexiona? kakav je u radu sa 3D programima i u kojim ga koristite. na jednom od foruma sam cuo da je stvarno fina stvar. pa eto...

Attached Files:

2. ReNNo

ReNNo Overclocker

Ovo bi trebalo ici u periferiju a ne u tehnologiju :D

3. zoi

zoi Veteran foruma

ja kad sam vidio sliku,naziv teme i podforum,mislio sam da je ovo neki wi-fi ili sta slicno :lol:

4. NeXs

NeXs Novi član

rodjak kupio bas ovaj prije heftu dana, inace se bavi modeliranjem dijelova i kojekakvih hepeka u Catia programu
    platio oko 130KM i po njemu ubrza navigaciju i rad u tim 3d pogledima puno...olakša navigaciju skroz
    samo nema šanse doći do ovoga u bih, ovdje je malo k'o znao sta on zapravo trazi, ja sam bio sa njim kad je u jednoj radnji pitao za ovo cudo..a lola mu govori "evo imamo ove laserske, imaju ovi bez zice..."
    nidje veze
    u imtecu cak site otvorio, pokazao, oni rekli aha znamo, i narucili mu trackball
    preko ebaya nije smio iz straha da ga ne oderu na carini kao i za obd2 tester (uredjaj kost'o 100KM, oni zveknuli na to jos carine 80KM)...pa na kraju se potrefilo da je neki poznanik od poznanika u srbiji preko vikenda i on mu tamo kupio
    elem, za navigaciju u 3d interface-u tipa catia, autocad, inventor i vjerovato 3d studio max...vrlo fina i korisna svar