Ajd koji dan provozaj, to je ionako ženski auto pa ti opet škodu, a ženi ota šminka Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Gledao sam svašta, Evoque, CX-5 itd pošto je ovaj najslicniji GLA, zelim da budem wannabe merc. Šalim se, ovo auto je bilo auto godine, poprilicno je jednostavan a atrakfivan auto, bio mi je želja i to sam završio.
Počeo je, auto godine Dobar je pezo, malo šminkoca i gayasta boja, ali hajde Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma nije loš auto, imam ja jednog opel grandland na održavanju, to je isti auto, 96kw sa automatskim mjenjačem. Malo je motor mastan, to im je valjda boljka inače, ima je i pređašnji 1.6 hdi euro 6 od 2016 na ovamo... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Sad sam gej, pa cu max 130. Ima taj stariji 1.6 88 kw, ovaj 96 kw je agilniji, probao sam i taj stariji motor, osjeti se razlika u 96 kw. Jedino taj mali lanac, razvod bregastih.
To mi je uvijek bilo najgluplja furka. Cuj nagradjujes motor na izlasku. A glavni aspekt motora,pouzdanost, teska nepoznanica. Znaci nagrade trebaju djelit 10godina kasnije Mada cesto su i dvije dovoljne da se vidi ko nece dobit nagradu. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
To je trebalo zakonom zabraniti. Ja ne mogu u pezoa napraviti poziciju a da ne volan ne pokrije ekran. Nekim ljudima sve ok, mislim da visočiji ljudi imaju problem. Salu na stranu dobar je auto, tale i boja mu je dobra , da je malo crvenija bio bi Gay ovako se možeš izvući kao hipster Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Moj kum je imao ovog 3008 ali max oprema, od masaze, grijanja hladjenja, panorame, ma sve sve, 2.0 dizel sa 180KS... i iskreno meni je bio fin za voziti. Doduse vozio sam i ove sa malo slabijom opremom, volan mi je bio OK, ali sjedista ova kozna sa masazom i ona obicna dva svijeta...
Čini mi se i Fiat panda da je bila jednom. Ma svakom se može naći mana, ali brate neki su sramota inžinjerstva... Sent from my SM-S911B using Tapatalk