Ja u 2008 nisam imao prostora za noge, jednom nogom dvije papucice dodirivao. I nekako sam rame uz rame sa suvozacem bio. Vjerovatno je u 3008 nesto bolja situacija, nisam probao mada kao sto neko rece, vise je to sminka. Ljepsi mi je klasicni 308.
Čuj, možda i ja kad budem pred penziju kao ti, kupim mazdu 6 karavana, do tad ću biti metroseksualac.
Meni se sirinom 3008 cinio ok, ima prostora. Najjaca stvar je veliki pretinac izmedju sjedista koji je zapravo frizider, za ljeta predobro.
Ima auto prostora, stvar je što je pezo spustio volan i stavio instrumente iznad tako da je volan bukvalno u krilu. Ja spustim max sjedište i dignem.max volan tad je ok ali onda ne vidim ništa na ekranu od volana. Mimo toga auto je stvarno super za taj tip vozila Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Meni je okej, nije auto za spuštena sjedišta. Pozcija za suv i ne smeta ništa. Ima gepek 590l, cleareance 21 cm, grip control za snijeg. Sve sto meni treba. Trazio sam crossa ili compact suv i dobio to.
Jebi ga i na sve to prednji pogon. Skuplje gume, brže se troše, ne stabilniji, više troši, a kad mislis imam ja džipa mogu ja, samo se zaglavi... Ja ne volim ove suv, a pogotovo ove što nemaju 4x4... Ali svakom svačije...
To svakako, u bilo kojem pogledu ta auta nemaju nikakvog smisla, ali eto sad su u modi, pogotovo kod zena.
Imao sam priliku kupiti dustera 4x4 1.5 dci za 30k, jer ga vozim slùzbeno pa mi se zgadio. Obzirom da imam neke planove, cross mi godi, treba mi clirens, prostor, malo nove tehnologije, da se kao selvin furam, citanje znakova, lane assistance, octavia je za 10 cm niza i nije mi za ovih uslova jer puno idem okolo po planini. Ovaj ima 17-ke felge. 160k prešao. Za pravog suva treba izdvojiti minimalno 40k, ovaj me izasao samo 27k. Imao sam Q5 i Tiguan za ove pare ali 8 godina starije, presli kilometara vjerovatno kao i moja Octavia. Ovo je ipak auto iz 2018. Ovoliko bi me izašla i Octavia istog godišta. Moje potrebe su ovo + Zenica i Tuzla
Kažem ti svakom svačije. Ja nekako sebi ne mogu naći opravdanje za to. Nema mi smisla auto. Al eto, ljudi vole. Ja sam opet otišao u drugu krajnost, uzeo tešku limuzinu, sa samo 4 sjedišta..
Na ovom forumu se obavezno o ukusima raspravlja, samo u kontru. Valjda je logicno da neko kupi auto koje mu ima najvise smisla, koja je poenta dovoditi to u pitanje... Zelis da imas neke znacajke, za odredjenu sumu novca i napravis sebi kompromis prema svojim potrebama. Jel vi stvarno mislite da je vas izbor najbolji, kakvi su to tripovi? Ono nema smisla, ovo sranje, ne bih ga dzaba... Svi komotno na ringeraja.
To je to, ko da ih cetiri tima dizajniraju unutra a ne smiju komunicirati jedni sa drugima pa onda na kraju stave sve u isto auto. Sjediste, volan, tabla, centralna konzola, svako svoju politiku vodi, dzaba i da ima kilometar prostora.
Svaka čast na komentaru, uglavnom se radi o pljuvanju, svaka čast na konstruktivnom damiru, dini i nekima koji su dali konkretne savjete, pa sam prije kupovine pogledao lanac razvodq bregastih, ad blue je u garanciji preventivno rijesen. Ima full servisnu istoriju, orginalnu kilometrazu, i nije udarano. Ostalo se da rijesiti. Damire, motor nije nikad opran, tj prasnjav je, nisam vidio da igdje bali ulje na pregledu kao na tom tvom Grandlandu. Ja sam trazio Manuelac, imam svoje razloge, mjenjac je okej, kratki hodovi, auto dobro vuče, kvacilo dobro odvaja. Brine me ova automatska el.rucna, ja bi to ugasio zbog Varesa i planine. @dino73n Kakve su ove piezo Bosch dizne. Jesu li falericne kao one nekad ranije, siemens, conti itd.