All about (my) Car/Cars !!!

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Feb 19, 2011.

Tags:
  1. Qler

Qler Veteran foruma

Ja sam uzeo ljetne sad Kumho Ecsta PS72, ovo do sad što sam vidio, drže fino. Čekam da negdje dalje malo idem, pa da vidim. Moram i ove kineske slikati da stavim na pik.

2. mobsterc

mobsterc Overclocker

Kupi best buy

3. Qler

Qler Veteran foruma

Sailun, Tracmax ili LingLong :D samo provjereno bajo :D

4. nivla

nivla Komšija

od tih sto si nabrojao mislim da je ling long najbolji

5. selvin

selvin Moderator

Ma nisi vala ni ti kupio bas provjereno :) Kumho na novim kia vozilima se morao skidat kroz 20-30-40k predjenih. Na testovima ok za te pare, ali pun internet zalbi koliko se trose, lose po mokrom vrlo brzo itd.

6. Qler

Qler Veteran foruma

Ova je kažu dobra na mokrom. Ja sam uzeo jer nisam se više mogao jebati sa prodavačima koji sve imaju u ponudi, a ništa na stanju.

A opet, mislim da je ipak Kumho daleko ispred LingLonga, i ostale družbe. Plus, top model sam uzeo. Al svakako ćemo vidjeti. Danas uz Igman 150 ide :) u krivine fino drži, nisam osjetio neko veće proklizavanje. Tako da normalne vožnje nadam se da će biti dobro.

7. selvin

selvin Moderator

Ma bolje su od ling longa svakako. A kakve su te stvarno, znat ces trecu sezonu :)

8. Qler

Qler Veteran foruma

To definitivno, nesto sam i ja skeptican na njihovu garanciju kazu 30k milja... al nek mi zadnje izdrze 3/4 sezone, prednje 4/5 mjera. Kontam zadnje ce se vise trositi hem su vece hem su na pogonskim tockovima...

9. Stig L Stoner

Stig L Stoner Aktivista

Postavi danas krovne nosace pa ako ko ima da prodaje krovni kofer da odgovara boji auta a moze i crni.

zoi likes this.
  10. Qler

Qler Veteran foruma

Dobio od raje za rođendan :) prostirka za piknik :)

zoi likes this.
  11. p4ja

p4ja Komšija

ako budes onako skakao sa semafora svaku put, nece ni mjesec trajat :D mislim te zadnje

12. Qler

Qler Veteran foruma

:) to je mečkina narav :)

p4ja likes this.
  13. Qler

Qler Veteran foruma

Ima li neko da me uputi gdje da odradim programiranje TPMS na autu, monitrano sve, a da ne kosta ko Petra kajgana... Maja gume traze 120KM kao moraju skidati gume i vracati. Kontam 120KM je bas bezobrazno.

14. Reventon

Reventon Veteran foruma

Meni su naplatili 90KM skidanje starih i montaza novih guma, a 16-ke. Za tvoje valjke je to ok cijena.

15. Mujka

Mujka Komšija

mečkina narav xD
    Zika i Dara - Spisak

16. XTRage

XTRage Veteran foruma

Moze se uraditi bez skidanja, samo treba ispustiti zrak, citaj komentare ovdje

Qler likes this.
  17. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Evo 9999 km. 5.2 l/100 km.
    Haaa, šta kažete pljuvatori :D

Last edited: Apr 27, 2025
  18. Qler

Qler Veteran foruma

Nisam javio, programirao sam u Maja gume, 40KM me doslo. Rade senzori bez problema. Hvala svima :)

p4ja, zoi and Reventon like this.
  19. iPlay

iPlay Komšija

3008? 1.5 d?

20. Qler

Qler Veteran foruma

Da, stedljiv motor pravo. Meni jaranu u C klasi se pokazao posebno stedljiv :D raspao se. Iz nekog razloga polomio unutra sve. Nesto puklo na auto putu, raspao se. Eno prodao auto bez motora za 15k, ali je ustedio goriva, 6 mjeseci je trazio motor nije ga nasao.

Sad salu na stranu, mislim da je to dobar motor, da se njemu podrepilo nesto...