Jebale vas cifre...pa dao sam i ja 1700 KM (sto se sjecam) od oktobra prosle godine do sada na ovog,kupio ga i ima sitnica ulaganja a te sitnice sve tako po 200-300 KM i nabere se. A nije jos sredjen...ima jos ulaganja i ovo je bez velikog servisa a i on ce se morati raditi uskoro,jer nemam pojma da li je ikada i radjen a auto ima 230000 km (pravih)
Neki dan sa jaranom isao da pogledamo, i kupio je, Astra K 2019 godina, 12500km presla. Novo auto. Bukvalno dedo vozio, i to kad je isao na more dok je mogao... U glavnom, sad ce prodavati svoju staru Astru H, 2010 godiste, 1,4 benzin, 74k presla, pa ko trazi tako nesto, auto je ko pracka
Koliko je cijeni da se orjentisem Ne znam koliko svoju da zacjenim @dams82 koliko bi bila realna cijema moje, mehanicki tip top 2013 176k na satu Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ja mislim da će je oko 8k cijeniti. 1.4 benzin, osnovna oprema. Samo što je baš malo prešla i fakat utegnuta.
1.4 benzin, 74kW, nema ni ova neku opremu, al novo auto samo mu treba dobro dubinsko... 18500KM je platio.
Kad smo kod opela, ovaj clanak me vrati u djetinjstvo https://www.klix.ba/auto/opel-tigra-a-prepakovana-corsa-u-formi-kupea-bila-je-borac-protiv-monotonije-devedesetih/250705149 Tigra abomination
Malo je falilo da mi ovo bude prvo auto, bilo između nje i pume i dvije što smo gledali tigre baš loše bile, i na kraju Fiestu uzmem I sad mi žao što je nisam imao
Ne znam šta je tu dobro, motor koji hoće potrošiti ulja, nije nešto ni jak, goriva troši solidno, lanac mu se istegne pa klepeće ili ne daj bože preskoči.... @Haker vjeruj da ne baratam cijenama vozila. Baci pogled na olx, kako se kreću. Ne daj jeftino, imaš dobar auto.... Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ako je 1.4xer onda ne znam da je na lanac. Kod mene je 1.6 xer jedan od najboljih opelovih motora isto i 1.8, prije toga su bili xep oni su trošili ulje i pravili probleme. Kako god 1.4 za astru je bas malo Sent from my SM-S911B using Tapatalk