Jbg, najvece dvije investicije u 9 godina. Set kvacila + zamajac 1880 km i sad nakon 3-4 godine ovo. (Lafeta se vukla od prosle godine, vec selen poceo pucati, zadnje diskove i disk-plocice nikad nisam mjenjao, sad sam skino ono sto je doslo na njoj kad sam kupio. Prednje jesam prije 5 godina, diskove i plocice. ) A stelvio mi se uopste ne svidja + jedino vrijedi verzija 2.0 T benzinjara, 2.2 dizeli svi imaju problem zbog ulja. Radje bi tonale ali ispod 40 000 - 50 000 ga nema. Opet s kolima radim, tako da uzet nesto skuplje i onda jebavat zbog posla nije isplatljivo.
Ima i benzin problema, a na dizelima je rjesenje makar jednostavno… Ne mijenja cinjenicu da bih radije 280ks, ali nema ih bas puno nazalost
Nakon par godina, dok me malo pukne i kriza srednjih godina, ide ovako nešto. ALFA ROMEO STELVIO 2.2D 190KS Q4 SPRINT AT8 2022GP (53 999 KM) https://olx.ba/artikal/67315442
Za moje potrebe i moje zelje za sad dovoljno. Mozda bi islo se i na sta novije da je jedino vozilo u dvoristu.
Pa ne znam sta da ti kazem, moje prvo auto je bilo 240ks, tako da tesko da je ta dijagnoza, samo neko vise voli auta neko manje, sve je to normalno A fali nam jos dron, ti bar to imas za motor si se raspitivao, znaci quad ostane