All about (my) Car/Cars !!!

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Feb 19, 2011.

Tags:
  1. Qler

Qler Veteran foruma

Ja jutros do auta, kad imam šta vidjeti, zadnji blatobran izgreban, izgrižen, felga krvava, izgleda kerovi ganjali mačku, sranje mi napravili samo takvo...

2. XTRage

XTRage Veteran foruma

Tebi nikad nije dosadno sa autom :D

3. Qler

Qler Veteran foruma

Al bas... ja nisam mogao da vjerujem majke mi.. evo zvao sam policiju, ima krvi po felgi, pa kontam nek ima zapisnik.. A rece mi sad jaran mozda mogu od kantona sta tuziti, nemam pojma. Vec sam zvao rodjaka lakirera :) da se to rjesava. Samo da covjek nije rahat...

4. BodySnatcher

BodySnatcher Aktivista

U mom komšiluku je ordinirao čopor od 15-ak pasa.
    Uništili su jednog Tucsona, novi model i Toyota takodje novi model. Vlasnici su tužili Grad. Da li će naplatiti štetu ne znam. Poslije tog dogadjaja čopora nema.

5. mobsterc

mobsterc Overclocker

Ko ti je taj rodjak lakirer, zna li sta radi i hocel pripazit :D

6. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Jel kod nas obavezan onaj stiker na kojem pise euro norma?

Dodji kod mene u Nedzarice i pokupi koju macku. Ovde ih ima i previse, kontrolišu mahalu. Nema ćuka nikako.

7. Qler

Qler Veteran foruma

Rodjak je dobar lakirer :) pravo. A koliko ce pripaziti to moramo otici kod njega pa da popricate :) ne smijem nista obecavati :)

8. nivla

nivla Komšija

eh zato imamo av mjau i slicna udruzenja koja brane sintorima da rade svoj posao i uklone stetocine, vadeci se na nehuman odnos pri eliminisanju istih, bolje blatobran nego da su ti dijete izgrizli

9. dams82

dams82 Overclocker

Meni su prošle godine ćuke napale auto, valjda se mačka zavukla, preko noći, mene probudilo. Iščupali prednju tablicu, poderali plastični okvir tablice, sreća nije bilo posla za limara....

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

10. Reznor

Reznor Overclocker

Kaže da mu često navratiš :D
    A odličan je lakirer meni je odlično uradio ako mislimo na istog :)
    Kod mene nema zasad taj problem sve su mačke same, psi lutalice jednom su možda viđeni u godinu dana.

11. Qler

Qler Veteran foruma

Mislimo na istog :) i navratim kad ima potrebe :) a eto kad je auto uvijek vani, bude potrebe

Reznor likes this.
  12. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Izgrebu ljubomorne duše.

Qler likes this.
  13. Haker

Haker Veteran foruma

Ja kupujem kod njih mobil ulje. Imate akciju dzaba filter i dostava, 160km me izašlo 6l ulja, filter ulja i filter zraka. [​IMG]

14. XTRage

XTRage Veteran foruma

Ono sto je za opela bilo 80 :D

15. dmr

dmr Veteran foruma

Ja samo Ravenol VMP kupujem, bude 120KM 5 litara :D

16. XTRage

XTRage Veteran foruma

To je neka kopija za tu cijenu.

17. Haker

Haker Veteran foruma

Mobil esp je u rangu tog, ovo 160 je 6l ulja filter zraka koji je 50km i eto oni daju gratis filter ulja mann. Ja mislim da je dobar deal.

@XTRage ovo je bez filtera goriva koji je 130km :D Ali ok je to :)

18. dmr

dmr Veteran foruma

Ima li mobil onaj fazon da zagrebes pa ukucas kod da provjeris da je original, ko na ravenolu?

19. Haker

Haker Veteran foruma

Nema, ali ovaj real company je generalni zastupnik za mobil. Ulje je org.

20. Qler

Qler Veteran foruma

Ja sad mijenjam i filter goriva :) tacno zazalim za fordom :D u ovo doba godine :D