All about (my) Car/Cars !!!

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Feb 19, 2011.

Tags:
  1. mobsterc

mobsterc Overclocker

Ja sam shell helix ultra, 4l oko 30eur

2. XTRage

XTRage Veteran foruma

To je onda jos gora kopija od damirove :eek:

3. mobsterc

mobsterc Overclocker

Al sa njom mazda ide 9x
    Kupujem u njemackoj, legit shop

4. XTRage

XTRage Veteran foruma

Nema litra shell-a za 7,5€ nigdje, uvaljuju ti mineralno.

5. mobsterc

mobsterc Overclocker

Bukvalno prvih 10 rezultata za web prodaju ulja u njemackoj shell ultra 5w40 pakovanje 4l 30-35eur.
    Ja ne znam sta ti jedes, ali mislim da ti uvaljuju :D

6. XTRage

XTRage Veteran foruma

Fejk shell.

7. mobsterc

mobsterc Overclocker

Samo nam ti nisi fejk xD
    Ja sam ubijedjen da ti je jovanka jolic nesto u rodu, ako nista povezani ste energetski

8. dmr

dmr Veteran foruma

ahahaahaah :D

9. zippoo

zippoo Veteran foruma

U sta pretvoriste forum...wtf

10. dmr

dmr Veteran foruma

Ne daj jednom trolu da nas sve prozivas :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

11. XTRage

XTRage Veteran foruma

Shell sa temu-a.

12. Reventon

Reventon Veteran foruma

E jbg sad, ismija se da valja :D

13. Reznor

Reznor Overclocker

Sve gledam kad će me ko poklopiti na parkingu i evo danas se desilo :D

Regularno mi je parkirano auto, gore na koševskom brdu imaju hoše i dva konzuma mjesta koliko hoćeš uvijek, ali ne, lik sa invalidskom oznakom upalio je sva 4 i otišao, iako valjda blizu živi da ne kažem bilo u tom trenutku mjesto odmah ispred njegove zgrade uz trotoar. I sviram, sreća vidio je i šta on uradi umjesto da uleti na moje mjesto samo se pomaknu i zagradi nekog drugog :D
    I ne samo ovaj, stalno neko se parkira ko da je nužda, zagradi dva auta i ode ni broj ne ostavi, i to ista auta gledam svaki dan... jedan je krenuo mijenjati točak ostavio na cigli tako stoji već 7 dana.

Last edited: Jul 23, 2025
  14. kvaju

kvaju Komšija

Imate li vi ikakve prijedloge gdje uzeti suncobrane za šajbu prednju, po modelu auta da to pase kako treba.

Uzeo ovaj nekakav kisobran sa temua bacio ga nakon prvog koristenja one zice izletile

15. Qler

Qler Veteran foruma

ja sam prije par godina kupio onu reflektivnu sto se ko harmonika smota, ali debela neka, nije ona tanka. Bile tri velicine, uzeo najvecu. Odlino mi se uklopila.

16. mobsterc

mobsterc Overclocker

Ja imam te kisobrane vec godinama, nikakvih problema, samo vjerovatno trea kupiti neki ‘malo skuplji’

17. Reventon

Reventon Veteran foruma

Ma to ja uzmem od osiguranja reklamno gratis, samo sto reklamu stranu okrenem unutra :D

18. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

ja u peniju uzeo sto se razvlaci. 3.50KM cini mi se. kad razvucem i postavim ispod sofersajbe, spustim samo ona dva stitnika od sunca i to mi drzi uspravno.

19. kvaju

kvaju Komšija

A kakva su vam iskustva s folijama na autu.
    Malo citam o ovim Lumar nano folijama, prave kao dobru razliku u temperaturi unutrasnjosti

Prije mi je to bilo seljacki vidjeti, doduse i prije se svasta stavljalo na auta, sada na ulicama vidim bas mocnih na oko folija na autima, kao tvornicki zatamljene izgledaju.

20. Qler

Qler Veteran foruma

Odlicna, najvise sam bio zadovoljan onim nesto blue. Ne zatamne puno, a bas osjetno ugodnije u autu. Hocu to na CLS da stavim naprijed, prednja bocna stakla. Minimalno zatamnjenje, a osjetno manje toplote prolazi. To sam imao na MK3 mondeu, i sad mi zao sto nisam na MK4 isto uradio..

kvaju likes this.