Svaka mu cast, velik je to posao. Kada uzmes u obzir da ima stotinu senzora i da to sve valja uvezati. Da se javio ovjde na forum sa kojim pitanjem odustao bi drugi dan.
Ubili bi ga u pojam stručnjaci za automobile sa IT foruma. Naročito eksperti za gume. Nebi mu više naumpalo da išta radi na autu.
Ma nema potrebe za nekim teškim raspravama. Dovoljno smo već odrasli da možemo naći neki middle ground. Jebo te ja se registrovao na forum kad sam počeo raditi. Sad dvoje djece imam odrasli smo Sad gledam, cca 3 mjeseca nakon što sam počeo raditi sam se registrovao prodavao u Uni Expert
Ako mu zapne nek se registruje na forum Selvin ce mu sve objasniti. Copy/paste Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Frustracije prste iz tebe to sam vec govorio i sta ti najvise fali u životu. Da ne komentarišem spravu u kontekstu koji mislim jer ces mi plakati danima i slati porukice Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Alfa jasta, ljigavac je lako biti Novi nadimak Selvin - Glisto, dobro ti stoji Sent from my SM-S911B using Tapatalk
I onda kad izbrisem vrijedjanja opet placi. Hajd nek stoji ako ti je cejf da vrijedjas. Ispusi se malo...
Ne ljigavac jedan, brises postove koji ti ne odgovaraju jer ih tvoj ego ne moze podnjeti Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Dovoljno ga ubijaju vjerovatno stručnjaci sa auto foruma, mada su i tu samo boomeri ostali. Nikad mi nisu bile jasne te konverzije, toliko posla na nekoj "pogrešnoj" bazi da ti kao poboljšaš platformu... Daj više detalja, jel makar neki Gti u pitanju?
Što je najgore. Kontaktirao jednog. U par riječi dobio sve što treba. Linglong 135 Kumho 240 Firestone 245 Kleber 250 Falken 250 Pirelli 320 Michelin 340.