Jebo ga ja sam na skoro praznom auto putu vozio tako, čim sam došao među auta, i pisao sam, odmah sam spustio brzinu. Nisam ugrožavao druge. Drugo, ja sa preko 20 godina iskustva i autom koje može sam vozio toliko. Mondea nisam nikad preko 200 ja mislim nikad vozio, možda jednom da vidim može li, ali znam da to auto nije za toga. Ne kažem ja da ja sporo vozim, ali opet razmišljam glavom koliko toliko. Pa i to 240 je bilo gdje se moglo, a ne između auta. Opet, ne kažem da je pametno, ali je sigurno pametnije nego 180 kroz grad...
Ma ok sve, jest pametnije nego 180 kroz grad, ali realno nisi mjerilo da ti kazes da se bojis budala iz suprotnog smjera, jer je svaki drugi post o autima kako si uz Bradinu vozio koliko moze ici i slicno. Sigurno nit je Bradina ikad prazna, nit je pametno samo zato sto ti vozis 20 godina a neko drugi 5. Nije da si poceo juce tako vozit, vjerovatno si bio i jos gori sa 20, samo kazem da nisi mjerodavan Kako rekoh nekad prije: u voznji je tako "svi su debili koji voze brze od mene i svi idioti koji voze sporije od mene", tako je malte ne kod svakog. Psuje se kad neko vozi sporo, psuje se kad proleti kraj tebe, a svako se od nas nadje u obrnutim situacijama, da smo mi zapravo debil/idiot s druge strane.
E a nećeš fakat vjerovati isto vozim. Kažem ti kakve budale imam u raji, ja sam dobar možda zato sebi ne izgledam tako ludo Al nije ni moje za ramazana što kažeš
Gledaj koje ispunjava spacifikaciju. Ja vecinom motul ganjam ili liquimoly (Mehanicar ima u bacvi tako da sam sigurnijin u orginalnost ulja)
Nikad iz bacvi, mehanicar te vara, dosipa Bimal 1 na prema 1. Samo u bocama od jedan dec, to niko ne kopira ko ni kovanice od pola marke.
Treba malo procistiti purify with fire temu. Obrisati ove rasprave bez kraja, ili napraviti novu, od pocetka, a ova da nam bude upozorenje kako se moze zastraniti.
Hajd ozbiljno sad, ko fol Da stanemo malo sa trollingom i beskonacnim raspravama, pocevsi od mene i Hakera, pa onda dalje Ova tema je pocela kao predstavljanje ko ima koji automobil, a ona druga za savjetovanje oko kupovine. Ali malte ne ista je sad, svakako se sve miksa u obje: https://forum.hardwarebase.net/inde...-oko-kupovine-automobila-u-bih.25763/page-216 Opcija 1, da se sve diskutuje u jednoj, tj. ova da se zakljuca a Savjetovanje o automobilima koristi. Opcija 2, da onu nazovemo Savjeti oko kupovine i odrzavanja automobila, a ovu All about my vehicles (nesto tog tipa) za ove pohvale ko je kupio novo auto, motor ili nesto za auto i slicne kriza-srednjih-godina postove kao sto je bila u pocetku? Mozda novu pokrenut ili ovu presjeci odsad da se koristi ponovo tako. Ili predlozite neku opciju 3, 4, 5? Da napravimo neki reset, ovo su poprilicno aktivne teme jer je vecina dosla u doba da cesce mijenja auto od racunara...
Ja mislim da ustvari treba postojati tema gdje ce istraumirani clanovi foruma ispaljivati svoje frustracije i lijeciti komplekse. Znaci treba otvoriti neku offtopic svastaru i u nju ubacivati diskusije koje krenu pogresnim putem. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro