Ma kupi zadnje šta preporučuju, jer svi više puta skontali da su se zajebali. Valjda su sad nekon toliko godina uboli pravu gradaciju
Pa dobro, kakva je razlika sad RCP i ECS. Ovog RCP-a kojeg preporucuju nigdje nema. A kako vidim kao sadrzi aditiv Robust chain protection za bolju zaštitu lanca. To isto onaj aditiv od liqui moly lafo mamone.
Moj @Qler sta je reci, dal mlate 16 stranica jos nisu stali.. Hackeru nezgodan si, time to stop posting i jedan i drugi.
Enis ima trajnu sadaku što nas drzi na serveru Sa godinama stvari postanu labave mada ponekad budu i krute.
Pa koja je specifikacija ulja nije u kamenu zapisano da mora biti total. Vidi specifikaciju za posljednju tu reviziju ulja i vidi sta ima na tržištu. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Na svakom litru ukradu po 50 ml,fino se to nabere na rezervoaru. Em gorivo totalno nekvalitetno,nemasno. Jest da nije neki detaljni test ali opet pokazuje da pored nekvaliteta,jos i kradu na svakom litru.
Pa sasvim dovoljno da kupis 5 litara a dobijes manje Ne znam sta bi labaratorija drugacije pokazala ? A vidjelo se i na vaganju da su goriva iz BiH i Srb laksa...znaci manje doslo.
Pa na Romanija, Rogatica i dalje Višegrad. Put je ok ali i nije, preko Romanije nema nekog prometa ali sto ima voze kao manijaci tako da otvori oči i lagano. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Kupih zimski set Michelin Pilot Alpin 5 SUV MO 105H XL. Ne smijem ja voziti te allseason ‘zimske’ gume koje su bolje od zimskih.
Burazer će ovih dana uzeti za Grand scenic all season, pa ćemo vidjeti kako se ponašaju. Još ne zna koje će i šta će samo kaže ide definitivno na all season neće kaže da razmišlja kad će mijenjati gdje će sa gumama (stan i nema podruma pa uvijek su mu kod nekoga)
Ti se sprdaj ali to je cinjenica https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/Best-Performance-Winter-Tyres-2025.htm Mokro i suho puno bolje, snijeg u promilima razlika, a mokro ili suho je 99% „zimske“ sezone.
Meni iskreno kod zimske performanse na samom snijegu uopšte nisu toliko bitne. Ogroman procenat moje vožnje je na mokrom eventualno bljuzga... Gdje ja idem po snijegu, ili ću izaći jer je dobro utabano ili mi je jednostavno lakše prošetati... Jednostavno rijetko me put na baš snijeg i petinu navede, bitnije mi je da će na mokrom stari nego na snijegu krenuti...
Vecinu „zime“ bi i ljetna bila bolja, ali bitno je biti zadrt. Voznja na zimskima u martu na 20-25 stepeni je bas divna.
Kažu kamera na autoputu u tunelu ivan na 60 km/h, dobra logika https://www.instagram.com/p/DOgaa-lCOKy/?igsh=ZzBsZHl0N2QyNjk5