htio ja kupit drugo auto i na autu matador gume stare nekoliko mjeseci, vec komadi gaznog sloja falili, dakle jok vozio sam golfa 7 kad sam kupio bio na protektu marke profil, gume tesko smece vrlo lose, malo kise ne mozes krenut uzbrdo sekunde od kineza vozio na ovation gumama i mogu reci da su gume dobre samo su se trosile ko lude, jednu sezonu i vec bile do granicnika continental je smece zato sto se brzo trosi tj brzo gubi performanse sava s3 nakon 25000 se bolje ponasala od ts860 nakon 16000, iskljucivo zimi vozeno sad je na autu ljetni michelin primacy koji je presao 50k km i vrijeme mu je za zamjenu iduceg ljeta zimske su ts870 i kupio sam ih samo zato sto su me 4 izasle oko 400km
Ja htio twinga da uzmem, dogovorio da se nađemo da pogledam auto, i kad hoće, nešto privatno izleti i otkažem sve. Danas ga trebao gledati... Twingo 1.2 16V initiale oprema, staklena panorama, ma lutka
Ja ne razumijem te likove koji voze za naše uslove fina auta na najlošijim gumama. Ima za golf 7 a nema 5 stoja za normalne gume
Nece se potrositi jer ne divljas za volanom i ne prelazis puno, to ti je najmanji problem. Nego ti pazljivo zimi, na minusima i po snijegu. Pogotovo poslije par godina. Javi utiske kad dodje vrijeme
Felge 5k platio, ima i taj račun negdje... Ne kontam što je ovo uradio Ja mislim da je ove gume kupio ovaj zadnji ili predzadnji vlasnik (u par mjeseci je prošao put uvezen iz Njemačke u škutoriju dole, i onda u zamjenu došao u Zenicu, i onda ga ja uzeo) neki je tu između vjerovatno skinuo gume i kupio ovo samo da ima nešto...
Neko sebi skinuo bolje gume a na njega stavio najjeftinije koje je nasao Nista cudno od svercera...takvi iz auta izvade dizalicu,kuku i osnovni alat i prodaju na olxu za 20-30 KM A da nece dobre gume skinuti sa auta
Ja sljedeci petak trebam za Vlasic, i onda sa Vlasica na Jahorinu pravo... gledam prognozu, pise debelo iznad 0 da ce biti, al ne znam da li da se zajebavam ili da gledam ranije da mijenjam gume.
Ma ovo zahlađenje ce trajati još par dana, biće sunčanih dana u oktobru. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Na Bjelasnici danas snijeg 5-6 cm i -7 jutarnja temperatura. Ko ce gore,neka ne ide bez zimskih A ovo zahladjenje vec od ponedjeljka popusta...neka hladna fronta iz Rusije je probila u ovaj nas region. Sada ide oktobar,mora biti i miholjskog ljeta malo . Mogu vam ljetne do kraja mjeseca
Nista, tri seta od sad kao na F1, od 6. Do 9. Ljetne, allseasson od 9. Do 12. I zimske od 1. Do 3. Pa trećeg vratiti allseasson Do 6. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Allseason mart-april Ljetne maj-septembar Allseason oktobar-novembar Zimske decembar-februar Eto za svakog ponesto.