Ma kakvo mjenjanje guma jeste li normalni. Tri vozila sa razlicitim setovima i pogled na prognozu prije sjedanja za volan. I to Vam je pravo rijesenje. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Zavisi gdje živiš. Evo ja danas dosao kuci, temperatura u Tuzli 7 stepeni, u Varešu kad sam krenuo bilo -2 i 10 cm snijega.
Brzo googlanje kaze da je regeneracija dpf cesta. Dakle nesto oko njega Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Nabacio i ja zimske gume u Unitrade-u, Goodyear UG Performance 3, 293KM po komadu za 18", i jos ima povrata 100KM od Goodyeara ako se registrujes online za kupovinu cijelog seta, tako da ce me izaci po 268KM. Nisam ocekivao da cu ovako dobro proci za ovu dimenziju i velicinu gume. Evo ako je neko mislio uzimat Goodyear, a preporuka i za Unitrade, i bez ove akcije nisam mogao naci po ovoj cjieni gume. https://www.goodyear.eu/bs_ba/consumer/promotion-hub/zimska-akcija-bih-2025-pid-5307.html
Jesi li probao googlati ima li kakva aplikacija preko obd bluetooth uredjaja da pratis dpf. Ja tako radim na opelu. Ovako izgleda. Kad se napunini do 80-90 onda odem na autoput, i onda mi prikaze kad krene raditi regeneraciju. Kad ja imam za opela, mora biti nesto i za mercedesa.
@EL NINO CFC Ja sam ovo gore za kolegu pisao jer je imao neku grešku za dpf. Kod mene je svaka vožnja autoput i tjeranje u obrtaja uz bradinu Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Sve sad sunce ja cu odgoditi ne stavljaju mi se 16-ke isto ce izgledati off Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ma ja sam kontao šta ću kako ću, i danas imao vremena, a trebao na Bjelašnicu, pa rekoh daj da to završim.
btw sjetio sam se i ja uslikati potrosnju na otvorenoj cesti na svojoj Insomniji. Bosanski Petrovac - Sarajevo. nazalost, daleko je to jos od potrosnje od dvije litre.
Jel ti rece da su ove zimske 17 incha? Odlicno izgledaju, mislio sam da ce premalo izgledati na ovom CLS.u A ove gore felge sto su ljetne na njima su mi definitivno mozda i najbolje felge od Mercedesa, pasu odlicno na gotovo svakom modernom mercedesu.