ne bih sad da se kolega osjeća loše,ali njega već dugo ne doživljavam ozbiljno.... Recimo qler kaže da je mercedes kupio zbog ćejfa i nije važno koliko košta,ispunio želju,dok Tale kaže da sve što kupi je best buy....nema logike....
Ako je prava ta.killmetraza od 200k je izgleda najnezahvalnija do 300 ima da izmjenjas i repariras sve. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Pa brat je sve napravio na toj C klasi juče baš govori ja mislim da je on rahat sa njom jer je njega sve snašlo i on je to sve napravio. Mene sad to stiže samo što ja planiram malo duže ovo voziti (ako se šta drastično ne desi) pa mi se još isplati održavati.
Stvarno jeste, prešao sam nekih 4k auto je top, nemam sta raditi na njemu, neki dan rekoh sad kad mjenjao tockove da odradim ulje u kocnicama, umocim tester i ono novo, prvi put da vidim da je ono zamijenjeno. I ja planiram ovog voziti tako ako sta izleti nije mi zao kad je ovako dobar Jos kod mene garaza i svaka vožnja otvoren put, evo u 4k nijedna voznja ispod 50 - 100km Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Pretpostavljam da ti je majstor rekao i predložio da skineš ove karbonske naslage na usisu/ventilima kada je već rastavio motor.
To sam i ja pitao majstora, reko jebo ga ja ga pržim, on čađav. Grad ubija... Šta ću ja kad tu u gužvi stojim. Sinoć gotov bio, al mi bilo kasno da idem po njega. Danas ću ga pokupiti.
Druze zacade benzinci, a da ne zacadi dizel. To je kod tebe dobro, na novijim motorima je daleko gore.
Mozes prziti koliko hoces, neces sprijeciti, samo u najboljem slucaju malo odgoditi. To je euro 5 pretpostavljam, da je 6 bilo bi 2-3 puta vise naslaga.
Jel ovo zbog eger-a? Jel treba dpfu preko 2k obrtaja ili je to suplja tipa meni je preko 2k 150kmh Mogu ga ubaciti manuelno na auto putu ponekad ali radije bih da ne razmišljam o tome. Kontam nije isto 2k obrtaja na magistrali pri 80 i 2k na auto putu na 140 jer tad je motor pod većim opterećenjem Pa samim tim valjda i veća temp u dpfu
Kako su presli sa multiport u ditektno ubrizgavanje u cilindar napravili belaj. Radi ustede litar-dva goriva. Sad VW pravi kombinaciju oba ubrizgavanja da smanji stvaranje naslaga.
Evo preuzeo mečku, 1070KM majstoru, dihtunzi, zamjena mikro remena, vakuum pumpe, predhitovanje hladnjaka, ulje, filter ulja, još nekih gluposti, plus 230KM set mikro remena, i 470KM vakuum pumpa pirburg... al oprali su ga
Nije to nikakva pljacka. Sasvim pristojan posao po cak i dobroj cijeni. Nije isto okrecit dvosoban i trosoban stan Sent from my iPhone using Tapatalk Pro