Hahahha sad kad xtr uleti. Sad komotno mogu jos ljetne, ne treba ništa Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ma da imam "normalnije" auto, definitivno bi stavio all season. Sa ovim temperaturama nema smisla mijenjati...
https://www.motor1.com/features/757772/c8-corvette-all-season-tires-michelin/ Mjerio sam svoje allseason michelin mogu jos sezonu 5mm je sara, gume presle brat bratu 50k moguce i vise (koristim ih septembra do aprila). Gledam bas cijene cisto zimske premium skuplje bi me set izasao 150 i vise eur u odnosu na allseason iste marke sa kojima sam prezadovoljan tako da nema dileme sta cu uzeti.
Ja isto ne kontam logiku, zadnju godinu su zimske skuplje od all season, prije nije bilo tako, jedino što mi pada na pamet je da one najviši udio kaučuka i da su zato najskuplje. To je pametno da ih voziš samo jesen/zima, ljeto ih baš uništi.
Peugeot 3008 MkII 2.0 HDi je na vise renomiranih stranica proglasen best buy Cross SUV vozilom. Bio je i Evropski auto godine 2016. Ja i dalje ne vidim razlog za toliko pljuvanje Peugeotu. Po meni sa generacijom 308 MK II od 2014, kao i novim Peugeot 3008/5008 modelima od 2016 su otvorili novo poglavlje u svom razvoju posebno nakon ulaska kineskog Dong Fenga. Mislim da su im nova MHEV Hybrid rjesenja koje su razvili sa Dong Fengom jača od trenutniu njemačkih rjesenja, naravno jos daleko od japanaca.
Cim je auto godine to je u principu najveće smece,.plus testovi magazina i ostalih plaćenih reklama, jako relevantno. Jasno da valjaš gluposti ali nekad čovjek pomisli da vjeruješ u njih Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Al ga je vala milina voziti. Danas sam čitav dan negdje išao, plovi još na ovim balonarama 17kama, baš upija cestu...
Nije cak ni obicni mercedes. V6 kubici konji ovo ono. Pravi premium. On proguta hiljadicu ko gradjevinac pivo 0.33 I ne osjeti. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
To je jako povoljno.... U Gračanici je 80KM Bagrameli u Bihaću naplaćuje 100KM Masa neki rade skraćenu verziju pa naplaćuju manje, treba i o tome razmišljati.... Kao što neki naplate punjenje klime manje, a manje stave gasa, samo da radi.... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Jel stvarno djeluje? Ja sam cuo razlicita misljenja. Mozda bas zato sto skrate postupak. Znam da je nejbolje skinuti usisnu granu i pjeskariti orahovom ljuskom al ne znam da kod nas neko radi.