Od njih sam i prije naletio oglas, ali kontam bacanje para. Ovaj aparat sto si ti spomenuo, ima u Zivinicama da covjek radi s tim. Al tamo mi se ne ide maksuz zbog toga.
Koji je još kvalitetan brend za akumulator pored boscha i varte, čisto da imam u vidu. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ja sam do sada vartu, moram sutra nazvati da vidim gdje uzeti. Onaj uredjaj kaze za zamjenu hajde rekoh dobro pali neka jos malo, ali jutros vidim vergla malo duze tako da ide to na zamjenu. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Jesi je morao prijaviti preko dijagnostike? Sad googlam kaze treba za w204 Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Kod mene je ovaj 6 godina evo, neki dan ga baš mjerili, nema problema. https://olx.ba/artikal/62732669# Samo mu je cijena bila manja 50-60 KM.
Kod Stellatlantis-a Peugeot i Alfa iskaču u plusu po prodaji. Lancia, Opel i Fiat su u padu. Kod VW je jos gore. Kinezi, Toyota, Tesla jbg jedu tržište Europe.
Čisto da znaš ukoliko nekad budeš imao ponudu. To je ista fabrika u Italiji, a Baren je brend iz Austrije kojeg je fiaam kupio.... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Cudi me da nije veca razlika, USK je ko neka druga drzava Nesto sam skeptican koliko ovo moze biti efektivno, pogotovo za auta sa dva egr-a.
Pa efektivno je mnogo više dok je sistem još uvijek ajde da kažemo manje zaprljan, ali nerijetko je dekarbonizacija popravila neka vozila koja su imala teže paljenje ujutro i čija kompresija na hladno je bila različita na cilindrima pa je motor pušio, treskao se dok se malo ne zagrije.... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Exide akumulatori prva ugradnja kod Giuliette, redovno se prijavljuju da su desetak godina trajali, kod mene riknuo poslije 9, to dovoljno govori o kvaliteti
Ovaj na Mercedesu je 18. Godište isto ljudi kupuju od ovlaštenog kosta 800km ali kažu traju duplo duze nego što kupiš vartu iz radnje. Generalno ovi prva ugradnja kod svih brendova izgleda traju duze. Kako god legla Varta 400km Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ja prosle godine u augustu uzeo Continental 760A 70Ah EFB , start stop za 92€ u DE. VW origi baterija kosta preko 300€, pa nisam loood
ja sam u jednom autu imao fabricki akumulator, zamijenjen nakon nekih 13 godina od godine proizvodnje, naizgled isti model kao i zamjenski bosch koji sam kupio, samo ovaj iz prve ugradnje bio malo tezi