All about (my) Car/Cars !!!

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Feb 19, 2011.

Tags:
  1. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Ako je 300 EUR, onda sigurno nije prva ugradnja, jer taj bi bio osjetno skuplji.

2. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Legoše na kraju Michelin Alpine 7.

Prvo bio narucio Pirelli PZero Winter 2 preko Kemoimpex, medjutim nikad mi se nisu javili ni na telefon ni na email. Danas im napisem jos jedan email da otkazujem narudzbu i odem u Guma M i odmah uzmem ove Michelin i montiram ih.

Auto kao da lebdi, jedva da se cuju.

Da sam prije dvije tri sedmice otisao odmah u Guma M, mogao sam Michelinke dobiti po cijeni od 344KM. Sad sam platio 360. Al et, htio ja ove Pirellije, citao sam dosta dobre reviews o njima.

3. becke

becke Aktivista

Uzeo sam 760A, 70Ah AGM prosle godine ovlastenom servisu za 206 EUR s ugradnjom. Vidjecemo koliko ce izdrzati.

4. zoi

zoi Veteran foruma

Obavijest za korisnike ACC usluge ukoliko koristite TAG uređaj JP Autoceste FBiH na sustavu Hrvatskih autocesta obavještavamo vas da će vaš uređaj biti automatski integriran u novi sustav naplate cestarine koji se uvodi u Republici Hrvatskoj.

Nisu potrebne nikakve dodatne radnje s vaše strane – TAG uređaji ostaju potpuno funkcionalni i nakon prelaska na novi sustav naplate.

5. Qler

Qler Veteran foruma

Ja moram promijeniti registracije na svom TAG-u jer su mi ostale od Mondea. Rekli mi da ne trebam mijenjati, ali sad se to kosi sa HAC integracijom.

6. zoi

zoi Veteran foruma

Kod mene uopšte nema registracija vezanih. Isto tako mijenjao tablice, odem u ACFBiH kaže hoćeš da bude bez tablica? Može i tako i dan danas.

7. Haker

Haker Veteran foruma

Kod mene je isto na tablama od astre, mrsko mi to bilo mjenjati. Na proljeće idem u hr, pa bi bilo zgodno preko taga prolaziti

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

8. Qler

Qler Veteran foruma

I ja cu vidjeti ako moze bez tablica, samo ne zelim da su mi registraovane tablice od auta koje više nije moje.

9. EL NINO CFC

Ovo je super.

Ja sam svoj tag spojio sa HAC-om. Da li ja moram sad kod njih prebacivati novac ili ce skidati pare sa mog ACC taga?

Jer pri ulasku u HAC aplikaciju pokazuje da imam 0 eura. Opet da upitam za svaki slucaj.

Nedavno kad sam uzimao tag, nisu mi uzeli broj tablica, ali hrvati vec uzimaju, pa zbog toga je vec bolje onda unijeti tablice od trenutnog auta koje vozis.

10. zoi

zoi Veteran foruma

Moraš povezati karticu da ti može automatski skidati, postpaid. Mi nemamo mogućnost postpaid na HAC. Najbolje ti je nazovi ACFBiH pa pitaj, ili pošalji email HAC.

EL NINO CFC likes this.
  11. EL NINO CFC

Evo i odgovora

Dakle prilikom povezivanja na HAC, potrebno je unijeti karticu i zbog pacanja 0.10 eurocenti. Nakon cega ostane povezana kartica na HAC ENC aplikaciji.

12. dams82

dams82 Overclocker

Ti moraš da shvatiš da hac i autoceste FBiH nemaju ništa zajedničko i da tvoje pare nisu u tagu nego na računu koji imaš kod njih u AC FBiH , tag je nešto kao Sim kartica koja ima svoj broj samo što možeš koristit isti tag da ne kupuješ još jedan, a plaćaš drugoj firmi korištenje s tim da kod Hrvata (kako sam ja razumio) ne puniš nego ti skida direktno sa tekućeg računa jer moraš linkat platnu karticu dok kod nas puniš....

13. EL NINO CFC

Ma ja sam ocekivao da je neka seamless integracija. Ali nije. Kod Hrvata se isto dopunjuje, ali za strane drzavljane skida direktno sa kartice kao sto su mi naveli u emailu.

dams82 likes this.
  14. Tyger

Tyger Aktivista

U HR može ili da se dopunjuje kao prepaid ili da skida direktno sa kartice za njihove ENC uređaje. ENC uređaji će se postepeno ukidati jer prelaze na novi sistem tj. pomoću LPR kamera identifikuju tablice a preko aplikacije moraš biti registrovan i imati uvezanu karticu da se izvrši naplata.
    ACC je omogućio uvezivanje sa HR Autocestama ali opet se moraju unijeti tablice u njihov sistem da kada se ukinu ENC čitači može preko LPR odraditi isti posao.

15. ibran

ibran Aktivista

Može li se registrirati TAG online za Hrvatske autoceste ili se mora fizički u HR.
    Ako može onlajn dajte link. Hvala.

16. Qler

Qler Veteran foruma

ibran likes this.
  17. ibran

ibran Aktivista

Hvala drug, na linku.
    Evo popunio sve, prebacime na portal HAC i ne prolazi prijavu, jeli se nekome desilo.
    Poslao sam upit HAC-u, u vezi prijave nadam se da će se riješiti.

18. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Kaze mi prijatelj koji radi u Remexu da ide masovno prodaja kineza.
    Gledam ovu limuzinu, za ove pare sa 7 godina garancije. Mislim da joj ni jedan evropski auto ne može cjenovno parirati.

19. Haker

Haker Veteran foruma

Pa realno ne moze. Drug ce kupiti tiggo 8pro praktično za cijenu tucsona dobiješ auto za klasu vece i luksuznije.

20. Aldiin

Aldiin Overclocker

Ako te neko udari, poselamiš se sa autom.