Zar nije alpin 5 za baciti po snijegu All seasson moze komotno po ovom, malo snijega palo, do sutra ce sve biti očišćeno. Meni je malo krivo sto ih nisam kupio tj poslušam druge umjesto sebe ko da drugi znaju moje potrebe jer snijeg pada auto u garaži, izvest cu ga kad bude fin dan. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Odvadi zivota ti, do ovog suv pomodarstva penjali se svugdje golfovi 2 sa prednjom vucom i desetljece starim gumama. Gdje prodje zimska proci ce i allseason.
Danas Dunlop I zadnja vuča, lagano. Po čikmama Bjelava se zavlačio, provlačio, izlazio u rikverc... Sve normala...
Alpin 5 od prije 10 godina i danasnji alpin 5 SUV djele samo dio imena. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ja danas na ljetnim kroz takav snjeg prosao, mrsko mi bilo lopatati pa samo pogurao snjeg kolima. (imam zimske, jos na felgama ali nikad da ih namontiram)
Pa dobro, ti si pro vozac, onih 30 minuta do Doboja bi i Verstapen pozavidio. Tako da ti vjerujemo i da si s ljetnim zgrtao snijeg, vjerovatno jos i uzbrdo, a poledilo ispod.
Zaboravio sam napomenuti da je kod mene brdo, nagib uz nos al ocistili su, dobro je, prohodno. Opet nebih se usuduo na ljetnim.
Taman smo nahvalili allseason, kako nema vise onih za i snijegova i evo pade haman pola metra u novembru
45 stepeni nagib, poledilo i to jos sinoc komsinica kuhala kokos pa masnu vodu prosula po putu. Sad zamisli kako je klizavo kad to smrzne Oko 10 metara duzina, dio ravnice pa blaga nizbrdica i opet ravnica. Tako da se lagano moze proci kad krenes, malo problem nastane kad se vracas ali vec se dosta snjega sklonilo. Ispod nije asfalt nego nasuta krupnija rizla pa vece trenje imas. Tako godinama radim, nisko vozilo pa lijepo skloni snjeg, onda samo lopatim na kraju puta sklonim