Evo ih Tale malo ljepša okruženja i društva ovaj narandžasti troši malo više od 5l, al jebi ga odveze i on od tačke A do tačke B
Ja opet nikad nisam volio monohromataka auta ja bi zeleno, žuto, crveno, nešto kao ona ženska u Matrix, ističe se
Snijeg donio probleme na putevima u BiH: Više je saobraćajnih nesreća, a kamioni ostaju zaglavljeni Pozdrav za martovske mjenjače guma
Ja već drugu sedmicu na ljetnim, svakako je vožnja po gradu pa i da zapada ima taxi , ne mogu vala onih gužvi kod vulkanizera nikako
Ja vec treću. Za moje potrebe do Sarajeva ili Mostara nema problema. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Totalno se zajb'o. Kad god mi ljudi govore jesi lud i poslušam ih, zajebem se Sent from my SM-S931B using Tapatalk
I ja sam neki dan htio staviti ljetne, kad se malo zagledah a jedna ispucala. Cudno skroz. Helem, izgleda da ide novi set. U uzem izboru su Nexen Nfera SU4 i Goodyear Eagle Assymetric 6 jer ih mogu dobiti po pristojnim cijenama, pa cemo vidjeti koja ce leci.
Kako su cijene goriva otisle, nema vise postova na najaktivnijoj temi Sipa se gorivo u casice Jogobele, tegle Nutele, casice za urin