Nas 8 bilo, nismo nešto brzo dobili hranu, ali nismo ni čekali puno, dok smo kafu popili... Ali svi su skoro drugačije nešto jeli, i svi su baš zadovoljni. Al najviše me oduševio momak što radi kako je uslužan i ljubazan, plus pohvalio je mečku kaže svaka vam čast, prelijep je a par dana prije u Motelu u Bihaću isto gazda kad sam se odjavio kaže ma htio sam ja sinoć pisati, al mi bilo nezgodno Mercedes je odličan žena ljubomorna svi mi auto hvale
Hehehe ma nije zbog mečke, fakat, žena jela pastrmku, ja punjenu pljesku a djeca pohovana piletinu, pantulumba meni, djeca palačinku, sve fakat ukusno bilo i nisu male porcije. To sa mečkom je samo bio šlag na tortu zajebavao sam kuma reko džabe vignale mondeo mlađi I sve kad nema zvijezdu
Kum se namirio na auto pa ti pričaj šta hoćeš skoro smo se sreli u mom gradu u njegovoj firmi.... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
I nisam A kumov mondeo beton vala. I lijep i očuvan. Od Zadra do Trogira išao ja za njim. Upalio adaptivni tempomat i sve za njim. Njemu 6.1 meni 6.4 prosječna kasnije sam ja prošao ispred pa smo dinamični je vozili, nismo upratili potrošnju ali smo brzo došli do Bugojna
I I dalje priča ide kako opel truhne, a opel od 1997 daje 12 godina garancije na lim... Ova generacija vw truhne gore nego opel ikad.
ja za sva svoja vozila nisam dao za odrzavanje ko kolega u astru h 1.7 dizel, dakle ne znam koji dio nije na njoj promijenio, ali nije truhla, alternator treci ugradio nedavno i to nov, kad se sjetim da je za kvacilo sa zamajcem izvalio 1500 km sigurno je u posljednje 3 godine dao preko 4000 na razno razne popravke
Potrefi te. Ja na svojoj h u gotovo 6 godina jedino duhtunge hladnjaka ulja zamjenio, doduše benzinac je bio mada 1,7 suza je dobar motor samo dizlo je takav, kad potrefi par kvarova se lako u hiljade pretvori. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
dakle covjek je otkako ga znam uradio 2 zamjene alternatora, na 2 godine ga mijenja, skontali sad kad su mu mijenjali da je problem u instalaciji ali navodno nema kupiti nove kablove pa nek traje dok traje, nece ljudi da se bakcu turbinu radio, 4 mjeseca ga saltali, cak su mu bilo maznuli katalizator pa varili nazad dok su je radili rekli mu 500 izaslo ga 1500 sa svim crijevima i vozanjem set kvacila mu kostao 1500 s rukama zatim su mu zbog neispravnog cepa na boci rashladne tekucine zamijenili vodenu pumpu, ventilator i hladnjak sitnice neke vazda auto na servisu da stvar bude gora opet kupio astru, samo sada j i isto mu se desava
On je za psihološkog savjetovanja ako je opet kupio Astru Oba dvojica što ih ja znam su otišli od astre i opela i nemaju takvih problema. Kod jednog je bilo 1.7 kod drugog 1.9. Hajd ovaj jedan je slabo održavao, zapustio je pa se može tome pripisati makar dio, ali ovaj drugi je održavao bolje nego neko kuću pa opet stalno problemi. Strašno koliko je para dao u nju, cifra je oko 3 do 4 hiljade za dvije tri godine a platio je 5 so 6k. Na kraju je dao u zamjenu za drugo auto.
Klasičan primjer loših ili loseg majstora, ovo nema veze sa autom. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ali najjace u cijeloj toj muci sa turbinom mu ukrali katalizator i jos 1000 mu naplatili vise. Izvini ali drug je neki naivac pravi A mozda i neki sado mazo jer je uzeo opet isto auto.