All about (my) Car/Cars !!!

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Juka, Feb 19, 2011.

Tags:
  1. ibran

ibran Aktivista

Ja sam isto u SA stao na stanici za BUS da sin izađe, došla kazna 40 KM zvao plicisku stanicu center da vidim zbog čega, kaže stali ste negdje na stanici za BUS koje su pokrivene kamerama i odmah te fotografiše kao prekršaj i kna. Tako ljud da pazite po SA ne stajite na stanicama za BUS.

2. ibran

ibran Aktivista

Pmogneš mu kod preglednosti izbaciš lijevi žmigavac i neka pići, skineš ga sa leđa.

3. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

To je odnedavno uvedeno. Nema vise zaustavljanja na prosirenjima za buseve, cak ni za taksiste.

4. zoi

zoi Veteran foruma

Ne da nema zaustavljanja nego samim skretanjem na stajalište dobijaš kaznu, makar se ne zaustavio ni 1 sekundu.

5. p4ja

p4ja Komšija

Buraz to vam govorim, bas je prestrogo, jebeno je ovdje nemas gdje parkirat, svaki parkin pun ko sibica, jedino da je u voznji nabijem nogom i kazem cao stara.. nego ne zelim sa selvinom razglabat, doci ce nekad pa kad prodje kroz sarajevo dvije ce minum dobit, pa mozda skonta o cemu pricam :)

6. selvin

selvin Moderator

To u Sarajevu postoji vise od godinu i znam o cemu pricas. Kao da se meni da raglabat s nekim ko jebe familiju policajcu koji provodi zakon. Koja logika?

7. Haker

Haker Veteran foruma

Jeste li kupovali sa auto hub.ba? Gledam ima popust 25% i jos 10% ko se registruje. Kontam kupiti filter goriva izasao bi 140km mann

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

8. dino73n

dino73n Veteran foruma

Koja je sifra filtera? Bas da pogledam posto je kod mojih dilera.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

9. Reventon

Reventon Veteran foruma

Kupujem ja preko autohub.ba i autobox.ba , pa gdje bude jeftinije. Sve ok, uredno u oba slucaja.

10. Haker

Haker Veteran foruma

MERCEDES-BENZ:651 090 28 52; A 651 090 28 52; A 651 090 16 52; 651 090 16 52;

Kod mene je om651 150kw, hoce li odgovarati?

Ove sam izbjegavao bas da ne bih fulao pa ne bude odgovarao, a ugradit cu ga tek krajem ljeta.

11. dino73n

dino73n Veteran foruma

To je to. Dobra cijena.
    136km kod mojih ljudi.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Haker likes this.
  12. Haker

Haker Veteran foruma

Hvala, evo narucio sam. Filter goriva mann i filter kabine 180km, vidjet cemo kad dodje :)

13. Almir

Almir Komšija

ja sam kupovao preko autobox ate keramiku, i još neke stvari korektne cijene i momci...

14. nivla

nivla Komšija

123km MANN tamo gdje ja kupujem

15. Haker

Haker Veteran foruma

Evo kod mene ce bito lafeta, jos nesto na drugom točku nisam skontao, ručna i termostat, odmah cu i filter goriva vjerujem eto jos jedne hiljadarke

Qler likes this.
  16. Qler

Qler Veteran foruma

Ja sam zamijenio lafete sa selwnima :) I dalje ono nešto kucne kad krenem :)

17. Haker

Haker Veteran foruma

Ja vala nisam ni skontao da nesto nije u redu sa njima. Preko neravnina nista ne lupka ali mi je ovaj majstor rekao zimus za lafetu i sad na tehnickom pa kontam da odradim ne vrijedi odlagati, odmah i termostat kad sam vec tu.

Samo se nadam da ce ovaj filter do petka doci sa ovog huba. Nikakve notifikacije da je poslato jos sam im poslao upit za ovoj popust od 10% nema odgovora ni na to.

@Qler jesi siguran da na trapu kucne?

18. Qler

Qler Veteran foruma

Nisam... Al ne mogu da provalim gdje je nikako...

19. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Ja u zadnje vrijeme osjetim pozadi nesto izmedju blagog kuckanja/skriputanja. Sta bi moglo biti? Pokusacu jednom snimiti telefonom.

20. Haker

Haker Veteran foruma

Da nije prenos, kardan, mozda nije naprijed..

Pravi auto i američka kanta :D [​IMG]

Qler likes this.