Ja sam isto u SA stao na stanici za BUS da sin izađe, došla kazna 40 KM zvao plicisku stanicu center da vidim zbog čega, kaže stali ste negdje na stanici za BUS koje su pokrivene kamerama i odmah te fotografiše kao prekršaj i kna. Tako ljud da pazite po SA ne stajite na stanicama za BUS.
Ne da nema zaustavljanja nego samim skretanjem na stajalište dobijaš kaznu, makar se ne zaustavio ni 1 sekundu.
Buraz to vam govorim, bas je prestrogo, jebeno je ovdje nemas gdje parkirat, svaki parkin pun ko sibica, jedino da je u voznji nabijem nogom i kazem cao stara.. nego ne zelim sa selvinom razglabat, doci ce nekad pa kad prodje kroz sarajevo dvije ce minum dobit, pa mozda skonta o cemu pricam
To u Sarajevu postoji vise od godinu i znam o cemu pricas. Kao da se meni da raglabat s nekim ko jebe familiju policajcu koji provodi zakon. Koja logika?
Jeste li kupovali sa auto hub.ba? Gledam ima popust 25% i jos 10% ko se registruje. Kontam kupiti filter goriva izasao bi 140km mann Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Koja je sifra filtera? Bas da pogledam posto je kod mojih dilera. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MERCEDES-BENZ:651 090 28 52; A 651 090 28 52; A 651 090 16 52; 651 090 16 52; Kod mene je om651 150kw, hoce li odgovarati? Ove sam izbjegavao bas da ne bih fulao pa ne bude odgovarao, a ugradit cu ga tek krajem ljeta. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Hvala, evo narucio sam. Filter goriva mann i filter kabine 180km, vidjet cemo kad dodje Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Evo kod mene ce bito lafeta, jos nesto na drugom točku nisam skontao, ručna i termostat, odmah cu i filter goriva vjerujem eto jos jedne hiljadarke Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ja vala nisam ni skontao da nesto nije u redu sa njima. Preko neravnina nista ne lupka ali mi je ovaj majstor rekao zimus za lafetu i sad na tehnickom pa kontam da odradim ne vrijedi odlagati, odmah i termostat kad sam vec tu. Samo se nadam da ce ovaj filter do petka doci sa ovog huba. Nikakve notifikacije da je poslato jos sam im poslao upit za ovoj popust od 10% nema odgovora ni na to. @Qler jesi siguran da na trapu kucne? Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ja u zadnje vrijeme osjetim pozadi nesto izmedju blagog kuckanja/skriputanja. Sta bi moglo biti? Pokusacu jednom snimiti telefonom.
Da nije prenos, kardan, mozda nije naprijed.. Pravi auto i američka kanta Sent from my SM-S931B using Tapatalk