Pozdrav za sve, i sorry ako je o ovome kucistu vec bilo rasprave i zakljucaka itd.. E ovako razmisljam da ga uzmem, pa bih molio vas da mi kazete nesto vise o njemu i dali vrijedi 240 km dati za njega.
Ja ga imam i prilično je dobro kućište. Međutim, pored CM690 koji je također dobar (150KM nov) , radije kupi ovo. Kupi Antec jedino ako ga možeš naći jeftinije. Ja sam ga našao za 150KM (polovan) i prezadovoljan sam.
Ja ti imam CM690 i mogu ti reci najbolje potrosene pare za komp ove godine edit: cm690 ima cable management, znaci imas plasticne kvakice za ubacivanje kablova itd itd
Antec ima veoma dobar "propuh",ali da bi bilo tip top treba fino srediti kablove. A njihovo sređivanje i skrivanje ide teže,jer nema rupa kroz koje se mogu provući i sakriti iza matične. Dodatni problem su napajanja sa dužim kablovima.Jedno od rješenja je da se uzme dremelica i naprave rupe.Uz malo truda može se fino srediti i bez rezanja.Ne zaboravi da je magnet za prašinu,ali hladi dobro
Nove revizije ovog kučišta imaju vec probusene rupe da se srede kablovi , ali kako god...ne isplati se dati 250KM na ovo kučište pored ovim CM-ova
Ljudi hvala vam puno, pomogli ste mi u odluci , najvjerovatnije da uzimam taj CM690. Samo me jos zanima sto se tice ovoga CM690 sta dodje uz njega(mislim koliko kulera) i dali je komplikovano za postaviti u njega...
Evo iso sam neki dan i gledao ovo CM690 i svidjelo mi se pravo, trebo bi ga uzeti ako Bog da pocetkom sljedece sedmice. E samo jos da vas pitamo,posto dodu 3 kulera uz njega 1 plavi led naprijed i 1 sa strane i 1 pozadi. Mene sada zanima koliko mi vi preporucujete jos da ih kupim dodatno, imam mjesta za 2 gore i za jos 1 sa strane i ja mislim jos negdjed da se moze staviti, pa koliko mi je pored ova 3 sto dodju uz njega dobro da ja dodatno stavim, Hvala.
Evo samo da zahvalim svima koji su davali savjete i pomagali pri izboru.. Uzeo sam ovo CM690 i mogu samo reci da sam prezadovoljan njime.