Antec Three Hundred

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by Dog_Father, Apr 3, 2008.

1. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Preporučena cijena oko 60USD, tri godine garancije, čini se da imamo novi best buy.

2. GW

GW Moderator

Dobro izgleda. Još samo da nema side intake-a.

3. Adi_k

Adi_k Aktivista

Njie loshe malo s prednje strane baca na sharkoon-a.

4. Dog_Father

Dog_Father Moderator

techpowerup.com

5. Vedo

Vedo Moderator

bude li kod nas oko joje, uzimam ga, dosta mi je vise ovog MS Industrial smecha :D

6. ReNNo

ReNNo Overclocker

Definitivno best buy....ovo ispadne kao jeftinija izvedba Antec 900.....ali sve u svemu koliko vidim kvaliteta je zadržana :D što je i najvažnije

7. ming

ming Veteran foruma

60$=60€=150km

A ovo kuciste ne vrijedi ni 100km.

A ovaj gore i bacanje na Sharkoon-a :lol: :lol: :lol:

8. Stihoklepac

Stihoklepac Moderator

ako ko skonta dje ce prvo doc u bih nek javi ...

9. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Test:
    http://www.ozhardware.com.au/Case-Revie ... eview.html

Nije nesto, ne idu lako sprijeda 140mm ventovi, rupa na bocnoj stranici je totalno suvisna, napajanje nije okrenuto ka dole (CM690 ima napajanje okrenuto prema dole i ima filter).

Ono sto je super je sto se diskovi mogu ubacit u gumu od gaca, isto kao kod Rebela. Konacno vise nema glupih kaveza za diskove, ako izuzmemo kavez u P180. :D

10. GW

GW Moderator

120mm fan is enough for any man.

11. Strik3r

Strik3r Aktivista

Sta je do sada bilo best buy?

12. Stevie_Ray

Je, je, ali ga 140mm gazi. 140mm vent puse na 600rpm kao 120mm na 900rpm, a buka bitno niza.

13. GW

GW Moderator

Tačno ali i 120mm na 900rpm je dovoljno tih. Tipično ispod 20db. 140mm je preveliko za moj ukus, ali ako imaš mjesta i volje, zašto ne?

14. Stevie_Ray

Kazem zato sto imam 140mm vent. ;) 900rpm za 120mm vent mi nije prihvatljivo, kakvih crnih 20dB...tek na 600rpm je to dovoljno tiho. :D

15. selvin

selvin Moderator

Zar kod tebe nije 0dB? :D

16. Strik3r

Strik3r Aktivista

Kontam da uzmem novo kuciste, a ne znam sta da trazim. Anteca ni na mapi po Sarajevu nema, Chief je ruzan, da Bog sacuva. TT je gay. Sta da covjek radi?

17. GW

GW Moderator

Uzmi ono codegen rack mount kućište. Onda ćeš biti drugačiji od svih.

18. Strik3r

Strik3r Aktivista

E, fala ti, puno si mi pomogao, sad trcim da ga kupim. Ako neko ima ozbiljnu sugestiju nek je napise, tnx. Jer, ako je ovo three hundred potencijalni novi best buy, onda valjda ima stari best buy, kojeg ce ovaj zamijeniti?

Btw, ne zelim biti drugaciji, dotrajalo mi je kuciste.

19. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Chieftec ili Rebel. Svaki kejs ima svojih mana i vrlina. Anteca se moze naci, ali definitivno nije best buy.

20. ReNNo

ReNNo Overclocker

Ako mene pitaš što vece to bolje....
    Jer okretat ce se na manjim brzinama, propustnost zraka će biti veca, bit će znatno tisi a i što je veci promjer zrak ne postaje pištav nego ugodne niske frekvencije na koju ne obracas paznju.