Pozdrav, U Tuzli sam nasao na jednom mjestu Apacer memoriju sa "poklopcima" (pasivni hladnjaci) zlatne boje sa ugraviranim LOGO-m Apacer. Znam da je DDR 2 800 i da su moduli po 1 GB i nista vise. Znam da izgleda glupo , ali to je sve sto znam. Da li je neko vidio takav ram, da li zna nesto o njemu. Malo sam trazio na netu, njihova stranica mi je konfuzna, ne mogu nesto tako da nadjem. Ako neko zna nesto molim vas. Cijena je slicna Kingston-ovoj pa mi zbog onih "poklopaca" izgleda privlacno...
Apacer je dobra firma, kod nas se raja lozi na Kingston memorije koja nije nista bolja od doticnog Apacera.
@ 400 MHz 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) Ovo su njeni defaultni tajminzi.Uzmi ako je jeftino,ja je imam i zadovoljan sam.
Jel to sa defaultnim tajminzima,ili kako vec...? Ja sam 2 puta po gigu dobio za 80 km Nisam probao vise od 920 mhz
ja imam sad jedan modul od 2GB a planiram da kupim jos jedan.. znaci nisam se zeznuo sto sam ga uzeo, nije los?