Ovaj AC novi nidje veze. GPU mi non stop na 99% opterecen ali se grije skroz malo, kao da je 50% opterecen, i ventilator na grafi se skroz sporo vrti. Je li jos neko to primjetio?
Ocjene su lose tako da se ni meni ne skida 40giga, kad dodje repack bice 20-25, ali i to je puno. Mozda se nakanim nakon desetak patcheva ako poprave performanse (vec imaju dva DAY ONE patcha)
Ovo uzasno radi.Konfa iz potpisa jedva 20FPS gure na medium 1080p.Grafika katastrofa , ni blizu one u trailerim-a. Ovo je jos veca podvala od watch_dogs-a.Sreca pa nisam kupio ovu igru.
fps na PS4 je gori neg na Xboneu, a obje su 900p. Valjda jer je MS imao tal sa Ubisoftom (bundle igre uz konzolu) pa su nesta opasno za*rali sa PS4.
Re: Assassin's Creed III & IV & Unity Pokusao sam 900p ali jednostavno uzasno izgleda a 25 je jednako lose kao i 20. Sta sam primjetio je, necu sad da spoilam ali u Parizu za vrijeme svjetske izlozbe frame rate je daleko bolji a i grafika je pristojna.FPS je oko 30. Inace CPU mi je oko 30% opterecen (Xeon E3 @ 3.7 sve jezgre)
Ubisoft’s Sneaky Scheme to Keep You From Seeing Bad Reviews http://www.wired.com/2014/11/assassins- ... =social_fb
Evo je stigla, tacno me strah upaliti da se ne razocaram Mozda sacekati koji dan da malo "patchuju..."
Re: Assassin's Creed III & IV & Unity Nije toliki lose. Ja sa rajom co op samo derem. Ma zajebancija samo taka. Kad pechaju bit ce ona super.
Da kazem neke pocetne utiske, nakon par dana igranja. Da ima problema, ima! A najveci od njih su sigurno FPS padovi. Koji se znaju desavati cak i kad idu cut scenes. Cak sam proletio i kroz mapu jednom, BF style. Ima jos tu bugova na kojima ce morati raditi. Ali vjerujem, ili ti nadam se, da ce oni biti popravljeni ASAP. Barem imaju 24/7 otvoren live chat sa svim igracima koji imaju pitanja, sta, kad, kako... Za razliku od drugih developera, gdje po 3 mjeseca ne beknu (citaj DICE/EA) o problemima. Gameplay mi je zabavan. Pogotovo ako igras co-op. Ima, ne znam ni sam koliko, 7-8-9 co op misija? ... Skoro je 50% misije za 2max igraca i ostatak za 4max igraca. Uglavnom igralo se za sada vise co op, nego SP. I ove za 4 igraca misije i za 2. Zabavno, nema sta. A ono sto mi se najvise svidja je da ima free roam sa rajom, u kojem se moze zajedno ici traziti chests, ici otkrivati viewpoints, ganjati u ostalom vecina tih side stvari koje imaju. Jest da svako mora za sebe sinhronizirati viewpoints, otvarati chestove, itd... Opet kad neko ima sa tobom da ide, da ganja, je puno zabavnije, nego kad ti sam lutas po mapi i odradjujes te stvari. SP prica se vratila na staro: Assassin's vs Templars, bez dodatnih komplikacija. Barem za sad (4 sekvenca). Desavanja Paris u doba Francuske revolucije. Definitivno interesntna tematika, i nadam se da ce je odraditi kako treba, jer sam prilican ljubitelj Istorije. Jedna stvar koja mi se nikako ne svidja, je sto imaju stvari koje treba raditi preko mobitela preko njihove ogromne 500MB aplikacije, da bi dobio neka odijela, i dijelove opreme u igri. Ja na telefonu nikad ne igram igrice, a necu poceti ni sada. Totalna glupost mi je to. Previse komplikovanja zna unistiti igru. Nadam se da tako nece biti sa AC.