Assassin's Creed III & IV & Unity

Discussion in 'Igre i konzole' started by Beeblebrox, Mar 2, 2012.

1. rama

rama Aktivista

Re: Assassin's Creed III

Po čemu?

2. aeRo

aeRo Komšija

Po stancanju istog sranja sa izmjenjenim mapama (u ovom slucaju time settingu i lokacijama) da bi se izvuklo sto vise para. Kad se sjetim da se jos Revelations najavljivao kao kraj, hahaha grohotom se smijem

3. rama

rama Aktivista

Pa upravo je to što ja kao igrač i želim. Sviđa mi se mehanika igre, sviđa mi se tematika. Hoću novi setting i nove lokacije. Hoću priču koja nije glupa (gdje je treći dio zakazao) i hoću da na to ne moram čekati 15 godina.
    Argument ti je kao da spomeneš bilo koju drugu igru koja izlazi u serijalu kao nešto loše.

4. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Meni treci dio ponajbolji :D A ne moze se porediti sa CoD osim sto izlaze cesto.

5. dmr

dmr Veteran foruma

jep treci zakon.

6. aeRo

aeRo Komšija

Na ovo sam i mislio. I na nedostatak inovacija, eto ubacili su te brodove u posljednjem dijelu ali nista posebno, i dalje je ubij ovog onog, skakuci i to je to. Ne kazem ja nista, odigram ja svaki dio uredno odma po izlasku, ali vise je postalo isprano. Razvukli su maximalno pricu da sto vise para izvuku. Ovo se trebalo zavrsiti na trilogiji. A i ruku na srce, prica nije Bog zna sta.

7. xman

xman Komšija

Jel ima neki fix ili nesto slicno vezano za one fps padove u Bostonu? Nije da je skroz neigrivo ali je vise nego primjetno i iritantno...

8. dmr

dmr Veteran foruma

Fix je i5/i7 cpu

9. Sena

Sena Veteran foruma

Upravo sam ovo posao napisati, iako je i kod mene zastucalo par puta na i5 na 4.5 GHz kad sam igrao igru u Bostonu.

GPU je bio GTX 670.

10. rama

rama Aktivista

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Kkc4IoMb70

Ne izgleda loše...

Još kad bi samo povećali težinu igre, tipa da nema ovog healtha, da te jednom marnu mačem i da si gotov. To bi super bilo.
    Da malo dođe do izražaja što je lik asasin, a ne komandos 5. Čitava fora oko asasina je bila u diskretnom ubijanju.
    Ovdje zaratiš s čitavom kasarnom, pobiješ sve živo i mrtvo, i niko ti ništa ne može.
    Ili da promjene ime igre u komandos.

11. Pionir

Pionir Overclocker

Ajd ne zezaj :lol:

Stavio si mocan video, zbog kojeg ce mnogi i5 da kupe, a nasao si tu trazit mane :p :D :wink:

Ovo je grehota igrati na malom monitoru.

12. rama

rama Aktivista

Šta me briga, ja imam i7. :mrgreen:

Ovo ne izgleda loše se odnosilo na cjelokupni dojam, ne samo na grafički aspekt. :D

13. Pionir

Pionir Overclocker

Kod trojke je bio nivo alarma od 0-3, po kojem se podize nivo likova koje tamanis.

Tako napravis koji zijan i tada uletis u fajt i imas to da te marne jednom i gotov si :D :wink:

14. dmr

dmr Veteran foruma

Evo ja kako nabavih novi cpu odlucio odigrati konacno igru i mogu reci da je po meni ovo do sada najbolja grafika u igri. Sve na max ali AA na normal, previse AA zablura texture. Nije ni cudo sto je igra ovoliko cpu zahtjevna kada se vidi sta se sve krece na jednoj sceni, koliko je objekata i koliki je draw distance.

15. Bonded_by_Blood

Bonded_by_Blood Aktivista

Jbg ja sam je igrao sa osakećenim detaljima, pa mi nije izgledala posebno, ali i kad pogledam gameplay footage sa maximalnim detaljima, nisam baš zadivljen.
    Sjećam se kako mi je Revelations maltene letio a grafika im je ista u suštini, znači moglo se bolje optimizovati u svakom slučaju.
    Što se tiče najbolje grafike, za mene je to Metro: Last Light.

16. dmr

dmr Veteran foruma

moglo se bolje optimizovati na minimalnim detaljima, ja gotovo da nemam razlike u performansama kada je sve na low i na max. Do sada mi je najbolja grafika bila u crysis 1 al AC3 je ipak bolji, posebno dijelovi u sumi.

17. Sena

Sena Veteran foruma

Last Light je bez po frke mogao imati titulu najljepse igre da nisu zeznuli par stvari, ali lighting efekti ostavljaju bez daha, filmski nivo.

Crysis 1 je i dalje imho best looking igra.
    AC III nisam detaljno igrao, pa necu ni komentirati, kupio sam je neki dan origigi, pa cu je zaigrat kad nove grafe dođu.

18. Pionir

Pionir Overclocker

Assassins Creed 4 :smt007 :D izlazi za PS4 sa 29.11.2013.

PC Release Date: 11/19/2013 = 60 USD
    http://www.bestbuy.com/site/assassins-c ... Id=8353179

19. Esh

Esh HWB

Assassins Creed je nova FIFA :D

20. dmr

dmr Veteran foruma

Probao AC4 na PS3 i nista posebno u odnosu na tricu.