Auto Club Revolution

Discussion in 'Igre i konzole' started by NAILS, Dec 24, 2012.

1. NAILS

NAILS Moderator

Hajd probaj vozila koja imas. Ne mogu da vjerujem da sva vozila jednakom brzinom ulaze krviniu. U pet deka gore-dole. Rentao Koenigsegg i isto.. maximalna brzina u nekim krivinama kao i kod korse. 7-80 km/h. Jel' malo stisneš ne mozes smotati. Spustao asistencije ali ne vrijedi. Podje da plese po cesti. Ne moze bas tako biti jednak grip.

Kontam ja tastatura ali ako je tako, da je volan imao bi understeer ili bi se izvrtio. Provrtit cu neke klipove na youtube bas da vidim kako je u krivinama.

2. Pelikan

Pelikan Veteran foruma

Ja imam osjecaj da je u svakom autu 10 tona i kad ulazis u krivinu jesi li malo preko neke (cini se unpartijed odredjenje) brzine, ne mozes smotati.

3. kio

kio Komšija

Probaj na La River, slazem se s tobom. U krivinu ulazim, tj prolazim sa istom brzinom da li je to u pitanju Corsa ili M5... Ako je M5 moram smanjiti na 150 km/h tako nesto , velika okuka nikada je proci. Probaj na Ovalu, tamo sa bimmerom idem u krivini oko 280-290 km/h. Ne znam kako oni sa super cars prolete :S
    To je to, umjesto da svako auto pruza odredjeni nivo gripa. Ne znam, kod mene na Bmw m5 cornering je slabo popunjeno, mislim da je to caka, djaba i handling i ostalo ako je ovo slabo razvijeno :smt003

4. NAILS

NAILS Moderator

Postoji asistencija steering rate koju nije moguce editovati u igri. To je recimo moguce u live for speed. Ako "spustiš" nivo, kao vagon, moras 20 na sat ici a ako podignes previše onda dobijes understeer.

Ko vozika sa volanom ili gamepadom neka javi kako je. Da li je zaista understeer ili se moze uletiti u krivinu razlicito.

Ja recimo uzeo Koenigsegga i na pravcu leti a u krivini ko baja.

Evo klip, i nije ovo samo na jednoj stazi ili krivini. Auta su: Corsa, Z4, M3 i Koenigsegg:

Takodjer pogledajte Cornering kod auta. Svima na skoro istom nivou. Nije mi jasno zasto im je tako.

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  5. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Evo i ja poceo,dodao sam vas,meni fino pici,75 FPS zakljucano,sve ultra,sve MSAA i ostalo na najjace..

6. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Pita prijatelj moze li na 5450 gurati ovo,ja mislim da moze al da i vas pitam ? :D

7. ColdFire

ColdFire Overclocker

ma meni laptop gura
    6490mobile

8. NAILS

NAILS Moderator

Vidi šta ja imam:

Ja ja pa ti vidi. Mislim da moze uzeti ovog švedjanina do kM3.. jahh. Našiljio sam ga koliko se našiljiti mogao. Potrosio nekih 10 hiljada:

Ici na ovaj sajt: http://www.bmw-motorsport.com/en/fascin ... l#Download

Dole u dnu pise: Visit Website

Uletiti tu djdije i ici race. Ne znam da li ce te voziti men ise nesto ubagovalo i morao ugasiti igru al isma ga dobio. Eh da.. ostalo jos da ga proba, hahahha...

9. NAILS

NAILS Moderator

Mogu mislit kakva su ostala auta kada ih nafiluješ. Ipak su nam tanka auta pa se drze u krivinama ko autobus. Ovo sa M1 je vec nesto.

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  10. kio

kio Komšija

Hvala :D

11. ColdFire

ColdFire Overclocker

de objasni bolje kako ga dobit

12. ColdFire

ColdFire Overclocker

ev dobio ! hvala

13. irhadkul

irhadkul Komšija

Probao i ja ovo. Obrisao nakon tri utrke. Nebih da pljujem po igri, samo cu reci da su me krivine istjerale iz nje. (vozio sam ovog bmw-a, sa nailsovog linka)

14. NAILS

NAILS Moderator

Ako procitas postove gore, svi se zale na skretanje. Problem je taj sto su auta defaultna bez opreme. Nemoguce da je BMW iz serije jedan bolji od Koenigsegga ali je stvar da je taj Koenigsegg bez dodatne opreme. Odnosno, auto koje si provozao je onako "nasuho". Odvezi desetak utrka sa free BMW-om M3, zaradi kredita i opremi tog iz serije jedan pa probaj ponovo. Vjerujem da je ogromna razlika.

Ili postavi meni njegove perfromanse, one zelene linije a ja cu ti uporediti sa svojima pa ces vjerujem vidjeti veliku razliku na papiru.

15. irhadkul

irhadkul Komšija

Valja mi ponovo probati. To mi je bas bilo zasmetalo sto se auto ponasa ko brod u krivinama

16. ColdFire

ColdFire Overclocker

Ovaj BMW je ko zujalica sa full upgrade

17. NAILS

NAILS Moderator

Probaj ovu Corsu OPC ali ovu free narandjastu. Meni je autić odlican. Drzi se super u krivinama.

18. anel007

anel007 Komšija

pod obavezno je na bilo koje auto koje planirate vozati odmah pojacati gume na max, ja trenutno vozam vw scirocco i na stock gumama auto je prosto nemoguce u krivinama kontrolisati iako mu nije nista ostalo pojacavano, znaci frisko ispod prese al opet ga ne mozes normalno vozati, tek kad sam mu skroz pojacao gume dobija to ljepljenje za podlogu i ne daje mu da plese u krivinama kao prije

jah i da napomenem vozim sa x360 joypadom sa svim asistencijama na off

19. NAILS

NAILS Moderator

Dobar im onaj color/skin editor. Stvarno se moze zezati sa njime dosta a mozes snimiti i svoj licni skin..

20. ColdFire

ColdFire Overclocker

MP je dosta bugovit , i fali neka vrste statistike . npr koliko kilometara si presao i tak to . nije mi jasno zasto TT vremena ne ostaju