Evo drugi put sam izbrisao igru. Nemogu da progutam da bmw m3 ulazi u krivinu kao brod.Vozio sam bez ikakve asistencije sa xbox gamepadom. Igra je pay to win, i to mogu progutati samo da su makar osnovne statistike auta napravili bolje igralo bi se.
Ne vjerujem da ces je trci put instalirati ali ovo boldano si ti trebao uraditi. Isto sam razmisljao u cemu je fazon dok nisam M1 nabrijao. To ti pokusavam citavo vrijeme reci. Problem sa M3 koju poklone jeste sto je ne mozes doradjivati. Vjerovatno sto je free. Nestrpljenje te otjeralo iz igre a ako hoces, sendam ti acc podatke da probas moju M1. Javi mi preko skajpa kada tu bude čejf dizati igru ponovo da ti sendam podatke.. ColdFire Da li negdje imaju lična najbolja vremena koja si napravio na odredjenim stazama ? Nisam plaho gledao ali ono, nikako ne znam koliko sam dobro vozio u odnosu na predhodne voznje. Inace jeste, MP je bagovit i ima problema sa lagom ali meni nije strasno. Najveci problem vidim kada automobili ne krenu sa starta. Beta je u pitanju pa je igra i dalje u procesu izrade.
Spa: BMW 1er M Coupé: 2:32:3 BMW M3 Coupé (ona žuta gratis): 2:52:9 Mozda koja greska vise sa M3 ali neko poredjenje koliko je auto losije. Ne ocekujte od defaultnih auta dobre performanse.
Probati cu ja, pa ti javim vremena sa M5. Uradi za La River i Sprint ako mozes, to su neki benchmark staze. Veceras radim test i stavljam rez...
Ja gledma na Spa jer je najbolje znam. Ostale staze jos treba vjezbati.. odnosno, vremena nisu konstantna. River je vise top speed, pravac. Krivine su bitne. Inace nabijem 290 prije one S krivine pred kraj kruga na riveru a na sprintu se ne sjecam kako je bilo. Inace sam lvl 19 a za VXR8 treba lvl 20 pa kontam njega uzeti. Jedino sam kratak sa kreditom jer sam ga potrosio na bojanku. Ima nekih 37K.
Bio sam zauzet, evo sada cu probati Spa, La Sprint i River :smt003 Edit: Spa 2:17:100 (moglo je i brze par sekundi, lagg me zeza) La Sprint 00:32:1 (mislim da sam najbrze isao oko 31.1 -Slipstream) La River oko 01:33:400 Top Speed:385/386 km/h
380km/h, wow. Nice nice.. Oval: 00:55:721 Inace idem na TVR Tuscan S. 100K. Nije strašno. Na pola puta. Nekako zaradih 13K levelovanjem na lvl20 iz smao jedne utrke na ovalu.
koenigsegg VS koenigsegg. Dok sam ga imao. Ne znam da li su isti modeli: Kao biciklo da sam vizio. Nista od golih outomobila.
Ljudi idem malo da odmorim par dana, doletim krajem sljedece sedmice. Osnovao sam club "HardwareB" , pa eto ima mjesta :smt003 :smt006
Sva auta koja su deafult stock su losija od napucanih . onaj bmw sto sam dobio je kanta naspram m1 . naravno ovo se ne podrazumjeva za ona crazy cars @Nails , ne pamti ono BEST LAPS ( bas steta ) Znam da je beta al ja bi ovo unaprjedio sa statistikom i telemetrijom da se imas sam igrat . MP je pun budala koliko me puta nabije prije krivine ja se okrenem on samo nastavi ... mada je ovo mana svake racing igre
To mi mnogo fali. Nije mi nikada bilo mrsko igrati solo na vremena. Izgleda da treba trzati blokić i olovku pored sebe i upisivati stats. heheh..
Nije mi jasno kako me ovaj sa M1 uzeo na sprintu: Ja sam treci. Cijelo vrijeme bio iza mene i odjednom kao ubrzao, ako nije bilo do laga. Svejedno sta on to ima da ja nemam.
U tome i jeste fol sto je bio iza mene vise od pola utrke. Mozda jedno auto razdaljine.. nisam siguran.
Moj BMW M1,sve nadogradio,potrošio oko 14000,i ima 556 HP,sad cemo ga viditi na djelu i koliko je bolji od Continental M3 8)