:smt005 :smt005 :smt005 Ja mislio ono sto pise VPR da su HP :smt005 , nego nemam skinut SPA i jos neke,ako hoces da ti dam svoj acc da probas sa njim ?
Nisma razumio.. hoces da ti ja lvl-ujem acc ili ? Inace trebam i sebi radi kredita i kupovine ruskog engleza.
Kupih TVR Tuscan S. Huh.. 100K je ipak puno farmanja. Poprilicno ce se morati navozati do iducih kola, ili mozda pravog keša uloziti.
Slipstream drug. Vozeci iza tebe, stvara se manji otpor zraka tako kada se zakaci za rep, nabija daleko vecu brzinu od tebe i lagano te prestigne.
Bjezao sam od njega, nije to. Znam sta govoris i ako nisma siguran da li to u ovoj igri radi. To se lagano koristilo u LFS pa mi od tada ostalo da bjezim od onih koji su iza mene. On je bio nekako sa moje desne trane. Jedino da je bio toliki lag da je bas bio iza mene a da mi se prikazivalo da je sa desne strane.
Ja sam tako uspio prestici Buggatija, dakako da radi.Ne osjetis odmah, ali nakon par sekundi samo vidis kako brzina raste, i samo se odvojis od njega, problem je ako je malo taknes, odmah sudar :mrgreen:
Super onda ako ima i ta implementacija.. Inace dobar ovaj rus. Jeste da je max speed 311 km/h ali i hendling i ubrzavanje ide super.
Kontam nakon TVR-a ici na Supercar Engineering, Inc. RaptorGTR. Ne vidim mu cijene ali gledam TVR Typhon 295 000. Raptor je sigurno 350K. Najmanje 300 utrka.. huh.. puno! Ili to ili 10$. EDIT: 495.000 CR Nema se ovdje sta kupovati vožnjom. Ili pare ili ...
Malo mi je onako meh sada vozati znajuci da ga necu voznjom kupiti. Da ima više igraca online pa da se igra sa autima samo iz tvoje klase, bilo bi ok. Ovako djaba vozas sa likovima koji te stignu za jedan krug. Meni bugovi ne smetaju bas toliko. Samo onaj kada auta ostanu na startu dok je prava uživancija kada svi voze isto auto pa svi ravnopravni. Smao eto.. kao sto rekoh, nema puno raje da se vazda moze tako trkati.
Meni na zivce ide lagg, sigurno je od 2 mbit konekcije :twisted: :twisted: Kolmarden Test odvezao sada, ne mogu sastaviti krug nikako, samo me baca po stazi. Ostalim se takodjer javlja, ali manje. Ovdje ne mogu voziti, ne znam sta je problem. I3 3220,7770 OC, i 4 gige rama. :roll: Da ne govorim kada zavrsim neku utrku cekam po 5 minuta, da vidim koliko sam dobio :twisted:
Ja nemam tih nekih problema. 2Mbit konekcija je i vise nego dovoljna za gejming samo je stvar koliko je kvalitetna. To bacanje po stazi mi se nije desilo nikada. Sam oauta druga zatrepere kada prolaze pored mene kao i moje, slicno u BF3 samo dosta dosta manje. I to je to.
Starting now, get 200% extra Credits on all races for 48 hours! Redeem voucher code CRED200 here: www.autoclubrevolution.com/en/voucher
I da se nadovezem na ovo: Vjerovatno sam slabo startao a ste se tice animacije, trkao se danas i zavrsim mislim cetvrti ali na kraju sam bio prvi sa najboljim vremenom tako da je vjerovatno lik cijelo vrijeme bio ispred mene ali lag ili sta vec.. ako se dobro sjecam, danas sam isao nekih 0:40.. I jos nesto, ako se dobro sjecam ,na levelu 20 se dobije 200 E, negdje na pocetku 50 E i ako lajkas na fejsbuku dobijes 100 E. Za 350E se moze uzeti korveta ZR1, 425 startni VPR. Bolje nego TVR koji sma kupio. Danas napravih novi acc da ne rasipam kredit pa da uzmem nesto jace ali haman da cu napraviti i treci jer sam potrosio ove free E.. opet, ahaha.
Kupih corvettu za 350E kojih gore spomenuh i nije mi legla tako da ne savjetujem da se uzme. U krivinama je onako.. TVR je bolji samo on ima manji top speed a nekako po poredjenju vremena gore kolege, mislim da je M5 bolji izbor.
i ja skoro na svim mapama imam problema sa lagom,baca po mapi sto neko rece posebno mi laga na onoj maloj mapi sa puno krivina,kao neka luka ili dok,ne znam ime a malo skroz ljudi,ne znam sta je ovo,budu mi po 2-3 trke maksimalno da mogu uci u njih