Bilo dobro. Vidimo se i sutra. Vidjet cu ja da napravim koju mapu malo vecu, posto nas ima. Evo ja sam trenutno online. Ako ima zainteresovanih, bujrum.
bolje onako da igramo svako za sebe nego timovi.. i da.. Dog bolje igra kada je sam ..cim je dobio pomoc skoro pa izgubio :mrgreen:
Da je jos 2-3 vise da igra bilo bi odlicno, hehe. Ovako je vrlodobro :mrgreen: , samo nekad zna da lag-a, al eto zarazna igra poprilicno
tnx Dog... nego smo se ti vadi.. bilo je 2 razlike na kraju kada si igrao s babom, a i duze vrijeme smo vas vodili.. a moram priznati da sam bolje igrao sam kada sam ostao.. vodili ste me mozda 3-4 razlike dok ostali nisu dosli. yebes ga, "more bit" neki stimulans :smt004 i da.. ti si pravo los.. trebas na instrukcije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nista ..vidimo se sutra opet negdje u ovo doba ngo.. meni muzika skroz smanjena,, skoro pa i e cujem.. skuzio sam da svira neki metal ali pravo mi smanjeno a sta god podesim isto.. dok su ostali "zvukovi" ok..
nFare, ma ne tebi ba.. mislim da Dog-a ..jelde, naj gori je.. i onosto ima "bodova" to ej sto mu pustamo :lol: ajde vidimo se
ja mogu svaki dan (otprilike) od 17 do 19 , nick Fajer ili je Cika Fajer . i malo me jebe touchpad pa sam noobast bez izgleda za napredak :lol:
e jeste vala.. sto je previse previse.. sada svako za sebe :smt003 :lol: nego niko mi neodgovori za muziku :?
Pa jesi isao u options ? imas tamo podesavanje za high q sound i ne znam jos pregledaj malo, overall volume itd pokusaj.