ma mislim na server sto je J4SK0, dao... nisa se navikao na onaj kosi ugao ali mislim da je onako bolje jer se ima veci "pogled"
Mnogo mangupa na tom serveru. Ne treba mi djecija nervoza i j... majke ako ga ubijem. Ostajem na HWB a ako ga ne bude vise ima da okacim kopacke o klin
yap.. djece kamara.. prvo nikada nisam vidjeo da je neko pokupio svoju zastavu.. ja ko debil cekam s plavom zastavom da se pojavi moja crvena i fino 1000 puta pisem da je pokupe niko nista.. poslije yebes zastavu samo rokaj.. meni je bilo dobro jer je bilo vise likova.. onda neki likovi iz crvenog tima pucaju na mene, pa kad "skontaju" da me ne mogu ubiti onda me zapale "flasom" koja umjetnos.. a inace koga god srokas yebe ti majku pitarsku tako da se ja nisam nasao uvrjedjen :mrgreen: salim se.. malo glupo ali.. promjeniti šifru, podjeliti je nekima na PP i onda nece biti raznoraznih debila
Ne mogu da vjerujem da mi igra stopa.Znaci ne mogu da igram ovu igricu. Ima li iko ikakav lijek,do cega moze biti?
Ma nisu driveri su ok.Normala sve ostale igrice.Nemoj slucajno misliti da me strah ili tako nesto .Vidim hvalis se pa rekoh da te zaganjam..
dog sta bi sa serverom.. ja usao u njega ..bila samo ejdna osoba, bio sam u njemu mozda 10 sec i izbaci me.. pokusao ponovo da se konektujem i nece.. a sad ga nema nikako ? :|
Ma ja ugasio, nema nikog. Na bihnetu me ubi lag. Manji na stranim serverima nego na bihnetu. Ako ima raje lako ja dignem.
E jes.Evo sad ocistio driver cleaner-om.Nove omege stavio.Isto sve.Nova konfa ide,pa cemo da vidimo sto ste poludili toliko.
a supci.. svi na bihnetu.. ne treba vise ni igrat.. nemoj ga Dog vise ni dizat.. ne bude nas vise od troje.. cc
Ovo raja vec isfurala , a nesto mi je ping u Q.. Eeee svi koji ste na bihnet otisli ste supci pravi :smt006
Meni je na bihnetu OK....ping mi je OK...usput igram sa free zone. Jedino nekad znaju lagat igraci sa pingovima iznad 100ms ali podnosljivo je. Uvjek se nađe neka budala koja opsuje....ali to samo treba zanemariti..
Mrzi me sto ovu temu dizem iz mrtvih ali imam pitanje. Igrao sam Babu skoro redovno i nikad nisam imao problema, medutim danas nikako da pristupim ni jednom serveru. Cak ni BIHnet sa passom ne radi. Izbaci me odmah. Uninstall/iinstall game i new acc ne pije vode. Nije da sam se navukao ali igrao sam je vrlo cesto. Da neko nije imao slucajno istih problema ili zna u cemu je problem? Bila je odlicna za ljecenje zivaca, stoga molim za pomoc Ping je u redu, kako nece sa 400 tako ni sa 66. Edit Malo sam istrazivao i vidim da su jos neki imali problem kao moj. Nisam siguran ali izgleda je do portova. Win firewall pise da je "ON" ali u opcijama je iskljucen(zasto mi to prijavljuje nemam pojma). Svakako sam pokusao postaviti "Babu" u exceptions cak i dodavao rucno port 3333 (TPC/UDP), gledao po antivirusu nista nisam nasao stim da je firewall u njemu podesen na low, koristio port check preporucen na njihovom forumu http://bv2.dominating.nl/portcheck/ koji mi prijavljuje error 110 i naravno nemam pojma sta sta dalje. Nekako je taj port ili zatvoren ili mi ga neki od programa koristi pa ne mogu preko njega da se logujem ni na jedan server. Naravno jos sam na EPN-u i nemam router. Od posljednjeg igranja nista nisam cackao po opcijama, cak ni gasio komp jer sam nesto skidao sa neta. Sta se desilo u medjuvremenu nemam pojma. Pristup kompu nema niko jer jedini imam kljuc od stana E sad, apsolutno nikada se nisam bavio ovom tematikom tako da me ne bi cudilo da sam lupio hilljadu gluposti. I da, sada je 03:39 i ipak predpostavljam da sam postao ovisan o Babi
evo sad sam probao i meni nece ni na jedan server.. hmmm.. ne znam do cega je.. inace i ja sam ej igraio do nedavno a sad sam se zabavio s necim drugim.. trenutno nemam zivaca bavit se o cemi se rad al ieto, ako saznas u cemu je prob bilo bi fino znati.. moze se ovo ponekad upaliti i opucati koja partija.. samo mene naj vise zivcira lag.. ali nije toliko cesto