Meni je najgore sto ne mozes izaci u post match screenu. Tj mozes prvih 10sec i onda nestane dugme. Dok pogledas score, sta si dobio, zakasnis i moras cekati da se loada mapa. I naravno ne mozes birati loadout u meniju, tome se nikako ne mogu nacuditi Sent from my LG-H815 using Tapatalk
čujte ih, ko tetkice takve, ima li išta na kraju pozitivno za taj battlefield 1, ne može biti toliko loše
Igra je jako dobra, meni najbolji BF do sad, ali ima par nebuloza kao i svaki BF Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Grafika i zvuk jedino. Izgleda ni Dice vise ne igra svoje igre cim se ovakvi bugovi provlace kroz bete stalno. Da su igrali makar 20sati skontali bi sta ne stima kako treba.
Samo da izbalansiraju malo igru i bila bi odlicna. Gledaj ovo: uzmem ja Sentry (onaj jaki kit sa zemlje sto se pokupi, i bio mitraljez), jaran bio cavalry (konj klasa), i samo isao za mnom i bacao mi ammo i healanje. Ni mene ni njega nisu mogli ubiti. Mene pogotovo sa armorom kakav imam. Natukao sam 40 killova lagano. Glupost zesca.
Isto kao sto tenka mozes skoro solirati sa assaultom i treba jedna bomba od nekog drugog da ga unistis, ali to neces docekati. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Samo razapnem onu protivtenkovsku puškicu i ti Battlefront heroji padaju. Ali evo presao na medika radi boljeg oružja. Ali je i medic over all korisniji.
Mozes levate at roketom skidat, ali ja sam postao paranoican na ovoj igri od snajpera, pa moje kretanje od zastave do zastave je iskljucivo u cik cak paternu, i od kavera do kavera, ne mogu me snajperi pogodit, a kamo li at roketi.
Support isto ima pravo bezveze weapone ali makar ima onu minu , lumpit ili kako vec, srusi kucu citavu Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Re: RE: Re: Battlefield 1 Nista lakse izbjec. Cujes ga kad se krkanski zadere sa pola kilometra, i samo u stranu bjezis, a oni prolecu kao papani. Plus kad ih vidim ispred, sasjece ih sentri ni blizu ne dodju.
Re: RE: Re: Battlefield 1 Zasad igram najvise assault, sinoc sam testirao na havy tenku, dodjem mu sa ledja, bacim 2 tenkovske, jedan dinamit, drugi dinamit i gotov je. Doduse i ja sam bio gotov jer se nisam odmakeo dovoljno na drugom dinamitu, ali moze jedan covjek unistiti tenk tako da stvar je samo kako ko igra, vecina igraca gleda samo da prezivi Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Re: RE: Re: Battlefield 1 BAR storm ti je dobra. 20 metaka, ali reload kao automatska puska brzo, i ima solidan medium range. Ja sa njom vec 200-300 kilova.
Ma medic je prejak. Pocetna puska nije nesto ali ona selblader ili tako nešto sa 20 metaka je perverzija. Ne mogu igrati ovih dana ali probat cu BAR kad mognem. Assault mi je najdrazi zbog AT plus dvije bombe, bas je ceif. Kad dopizde sniperi, pumparicu i na brda. Neki dan sam ima 17-3, samo njih cistio. Ti botovi ne cuju da ja ubijem 2-3 lika kraj njih. Samo lezi i cilja. Sent from my LG-H815 using Tapatalk