Al ne mogu da vjerujem da za ostale 4 expansije treba platiti 130€ koja djubrad. Poskupili battlefield 3x DVD je za koleklcionare..original dvd, ne moras download i to..
Ma ne mogu ja ovo igrati. Covjek citavu mapu , znaci pola sata ubi sve redom sa artillery truckom. Ja mu oduzmem 75% sam za 5 sekundi, samo jos neko da bombu baci, ali kakvi. A server 64 igraca... Usao u squad, 3 snipera, samo sto nije izasao iz mape koliko je daleko od objectives. Osim na 1-2 mape, ne mozes ni hodati od snipera kako treba. U ovih mjesec-dva sto sam se zajebao sa kupovinom igara, to nisam odavno tako
Pa i meni je uzas samome igrati. U squadu puno zabavnije. Nadam se patchu da se poprave silni bugovi.
Mi isto kao da ne igramo istu igru, doduse ja igram na boxu, mislim ima snipera, ali da ne mogu igrati od njih ni blizu istine. Mozda su previse hendikepirani sto igraju gamepadom. Uglavnom, meni toliko ne smetaju, samo nek imam makar dva normalna igraca u squadu i ide to lagano. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Vala vecina raje s'kojom igram kuka na snajpere i na PS4. To tebi Hamo sto ne smeta je bas rijetkost. Joystickom u opste nije tesko kontrolisati snajper. Nije nuklearna fizika. Ja koji nikad ih ne koristim uzmem snajper i pristojno igram sa njima cak i ako agresivno trckaram okolo. Vecina kempa, i totalno je beskorisna po tim u kojem igraju. Osim sto po zivcima igraju ovima sto ganjaju zastave.
Slazem se da nisu korisni za tim, koliko vidim kolege se zale da ih ubijaju sniperi pa se moj post odnosio na to. I sam nekad uzmem sniper kada mi je mrsko trcati i tacno osjetim koliko sam beskoristan :mrgreen: mada pokusavam svaki put da spotam protivnika prije nego opalim metak.
Ma ne ubijaju toliko koliko cujes oko glave konstantno piu, piu... Pogode te, ne ubiju ali ti spuste hp i prva otvorena borba donji si. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Jesu sniperi op jer je sad mnogo lakse nabijati killove nego recimo na bf4 pa cak i ja casual sniper znam odigrati dobru partiju sa recimo russian sniperom sa kojim vec imam debelo prek 500 ubistava Ali fol je sad sto mozes igrati ofanzivno i sa sniperom pogotovo one otvorene mape al kad mi je ceif ukempam se negdje i udaram
U tom i jeste poenta sto je snajper easy mode u BF1. Skoro pa nema bullet drop. Skoro da name scope sway. Svaki skoro snajper pravi 75%+ damage sa bilo koje udaljenosti, pa se killovi kroz assiste sa snajperom dobivaju prelagano, pa ih zato njubare silne i preferiraju. Plus je spot sistem u klincu pa snajpere mozes spotat al' malo sutra. Ja jucer prvi put poigrao BF1 nakon 5-6 dana. Ubili su mi draz igranja silni snajperi, DMR, i ekipe koje sa ove dvije klase vole brojat zjake svugdje osim na objektivima. Ovo je daleko najgori BF sto se tice timske igre. Igram ja sa rajom u squadu, ali u 90% slucaja nas ubacuje u ekipu sa 27 retardiranih krompira. Prvu partiju jel odigramo dobro, odmah iducu nas matchmaking 'po nasem skilu' stavlja u tim gdje kao da su svi jucer poceli igrat BF. Strasno frustrirajuce.
Pa to je sranje onda ako ne postoji bullet drop. I ako sa bilo koje distance pravi isti damage. Pa jel moraju toliko daleko ici da olaksaju njuberima pobogu. Sent from my E6653 using Tapatalk
Ne pravi isti dmg. Pravi 75-80 minimalno na bilo kojoj distanci, a imas i sweet spot, recimo izmedju 50 i 100 metara pravi 100 dmg, zavisno od puske Svaku partiju ovaj fairfight banuje 5-6 ljudi, i to su samo oni levati sto nemaju zadnju verziju cheata Ko zna koliko ih realno ima sto pametno koriste
Ja ne znam kako tvrdite da nema bullet drop, ja kad koristim sniper osjetim bullet drop, doduse ne kao BC2 ili BF4 ali osjetim. Kada gadjam na 300m moram dobro iznad glave nisaniti da pogodim ili korigovati daljinu na 300 i opet moram malo iznad gadjati.