Battlefield 3

Discussion in 'Igre i konzole' started by Vedo, Feb 4, 2011.

1. Juka

Juka Komšija

nvidia shvatila ovu zelenu boju preozbiljno izgleda, do duse i stoji ti ovo uz nadimak :lol:

2. pa vrati se na stare,dok ne izbace neki fix,cisto sumnjam da je to kartice,bar ti ove planine idu uz nick :wink:

edit: u isto vrijeme post juka.. :)

3. xman

xman Komšija

Cheateri haraju serverima. Sramota. Treba naci nacin da se prijavljuju i ukidaju serveri a ne igraci. Znaci admin upozorava igrace da ne psuju cheaterima i prijeti im banom :lol: Sve servere gdje se pojavljuju cheateri a da ne dobiju ban u roku 1 min treba ugasiti jer to nisu serveri.

4. NAILS

NAILS Moderator

U jednom interviewu vezano za novi DLC, lik iz DICE-a spominje i drugi DLC gdje ubaciše na kratko klip pa ako neko moze potvrditi da li je ovo iz SP posto sumnjam da imaju gotov drugi DLC:

Ni ovo vozilo nema trenutno u MP-u.

http://www.gametrailers.com/video/gdc-2 ... iew/728032

Inace, sa druge strane, nema se tu sta reci DICE-u. Male mape su najpopulabrnije dok smo mi battlefield igraci manjina i kraj price. Igrate najvise male mape, evo vam jos malih mapa.

5. ljepota,jel spomenu juni da izlazi?

6. NAILS

NAILS Moderator

Da, tada izlazi prvi DLC.

7. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

zeleni, ja bih rekao da ti je to do karte, koliko se sjecam imao si sl problem i u bc2, vala prije na gtx295 i sad na gtx460 nikad nisam naisao nesto tako sl.

nails, da to je iz sp, jos da zaista bude takva mapa, mozda ona za koju govore da ce biti najveca dosad

8. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Ova slika je iz SP misije, kada Ameri, sa tenkovima ulaze u predgradje Teherana. I ti kao gunner, moras da pazis na neprijateljska jihad auta, i pjesadiju.

9. Patton2410

Sutra ja i moji haveri imamo prvi klan war. Igramo protiv 'bazar community', klana: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 980813722/

... Ameri u glavnom. Igramo na Euro serverima, tako da cemo mi imati prednost. Igramo 12 v 12 conquest, pa ko prvi do 3 pobjede. MAV ubijanje/voznja nnisu dozvoljeni. Nesmije se korisitit fag rounds, ni Famas.

Imaju jaci team sigurno. Dosta igraca preko 600spm.

Nama ovo prvi match. :D

Ima da bude zabavno. Navodno, u kontaktima sa ovim Amerima, trebali bi da postave i neke od partija i na Youtube. Pa ako sta bude, postavim ovdje. :smt003

10. Zeleni

Zeleni Network Ninja

Pocnite razvijati taktike :)
    I onda vjezbajte otvaranja, povrat zastava, flanking. BF CQ je ko sah :)

11. EL NINO CFC

kako je na ovom BF2 tesko naci pravi server, na skoro svakom visok mi ping, i kad nadjem pravi, izgubim zelju za igranjem, helic je nemoguce voziti

12. Patton2410

Sad smo bas to radili. Odredjivali igrace koji ce igrati. Svak ima svoju ulogu. Taktike koje ce se koristiti na koj mapi.

Imamo 3 squada:

A - tenk divizija
    B - pjesadija
    C - avijacija

avijacija ce imati vise uloga, sve zavisi od toga koje se mape budu igrale. jer nema na svakoj mapi aviona i halikoptera, tako da ce oni u tom slucaju igrati pjesadiju.

Skoro svi imamo headset, tako da ce komunikacija biti kljucna. Dobra je stvar, sto ima opcija u BF3, da mozes staviti da te moze cuti citav team, a ne samo squad.

Prvo krecemo na Teheran kao runda za zagrijavanje, pa onda mape koje idu po redovnoj rotciji kad igras na normal serverima ... prva je Caspian.

Poslije ovog, vjerojatno imamo i war u nedjelju.

:)

13. EL NINO CFC

12? da vas nije malo

14. Zeleni

Zeleni Network Ninja

Matchevi na ps3 i ne mogu biti veci nego 12vs12.

15. Patton2410

12 v 12. Mape su manje, i ima manje zastava na nekim, nego kod vas na PCu. Pa zato nije malo, kako se cini.

16. NAILS

NAILS Moderator

Ima li negdje nacrt koliko su manje ? Sa 32 pa i 48 igraca je pustinja na karkandu. Da ne pricam na CB.

17. Zeleni

Zeleni Network Ninja

Mozes i na pcu staviti te manje mape, u configu za server stavis cq small mjesto cq large.

18. Patton2410

Nisam nikad naletio na usporedbu velicina mapa. Vjerovatno ima.

Kod vas npr. na nekim Karkand mapama ima 7 zastavica, ako se ne varam. Kod nas je max 4 na B2K. Pa eto probaj kako ti je Zeleni, predlozio, pa javi je li velika razlika. :d

Meni licno, je sasvim ok 12 v 12. Kako sam na konzoli od kako sam poceo igrati igrice, pa mi se to cini sasvim taman. Nekazem da nebi volio da ima opcija i za vise ... Bilo bi fino. Ali trenutno nije moguce.

19. EL NINO CFC

meni je fps i one strategije, samo za pc , ostalo je sve za console

20. Patton2410

Sve je to pitanje licnog ukusa. ;)

Ja niti jednu FPS igricu nisam odigrao na PC-u. :mrgreen: Jesam, slagao sam, igrao sam BF3 alfu i betu na PC-u. I to je prvi sto sam odigrao, i poslije toga nisam niti jedan. Na kompu samo volim igrati strategije. Company of Heroes je uvijek tu instalisana. :)