Meni nikakav update danas nije uradilo a od sinoć ne vidim hwb server u battlelogu dok ostali normalno rade.
haj dobro, nisam ni očekivao da će odlično raditi na ultra ili high. ali da grozno radi i na medium i na low, to nisam očekivao. naravno, konfa iz siga. i još kad pročitam na nekim našim forumima kako se može igrati na c2d i 9500gt...
A eto nisi slusao.Lijepo sam ti govorio.Sad investiraj u neku 4870 ili GTX260 i uzivaj.Nisu danas te grafe skupe.Mozes proc sa 150km i ca manje a i tvoja ce naravno uzet neku lovu.
a čuj dino, moram sam probati . miša li mu , mislio sam da neće biti problema na medium, a kamoli na low na onoj rezi. pogotovo jer mi bc2 i black ops savršeno rade. očigledno je bf3 previše ovisan o gpu.
Ne znam sto se svi zale. Ja na Ultra High igram sa 450GTS-icom (900/1800/1900) i 3.7Ghz Phenomom i ide kao po loju. Reza je 1280x1024 5:4 Fps mi nikad nije pao ispod 40fps na otvorenom. Takodje u beti mi je Multiplayer isao kao po loju 60fps-a. Na konfi od rodjaka sa Athlon X3 i Ati 4670 sa 128bitnom sabirnicom na low i 800x600 je bilo 20-25-fps-a U zatvorenim prostorima je locked 60 jer koristim vsync uzeo sam par ss-ova sa ukljucenim fraps brojacem fps-a Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Smatram da igra i nema neke razlike izmedju High i Low.
Naravno sa iskljucenim AA. Mozda cak i sa iskljucenim Ambient,jbg ne znam kako se pise ono dalje uglavnom HBAO I kako sam i prije rekao za LOW treba puno,dalje ide u malim pomacima sve do AA,tu opet treba dosta.
naravno ne furam AA jer nemam potrebe, sto se tice ambient-a nije HBAO vec SSAO. Probao sam sa HBAO i 4xMSAA znaci full Ultra, i FPS je bio izmedju 30 i 40Fps-a u prosjeku a nisam vidio nikakvu meni bitnu razliku u grafici. Da sad sam saltao samo HBAO i SSAO i nisam imao nikakve razlike u FPS-u Znaci najvise FPS-a mi je pojeo onaj AA. Izgleda da je u tome igra najzahtjevnija.
Danas je 22-24 standard i sa tih se monitora uzma "uzorak" kakve su performanse. Drugo, kazem da se meni ne igra ispod 50 slika a koliko si ti tacno imao, ne znam ali si spominjao 40 fps. Nevermind, samo i ta zadnja ne stoji. Ja na BC2 na low sa nativnom rez imama preko 100 slika. Kakao god uzmes, sa danasnjim standardima monitora i broji slika da igra ispadne igriva, igra jeste zahtjevna. Jos kada se dodaju efekti.. slike rapidno padaju. To sto ti imas 19" monitor koji se koristio kada i moja karta, to nas niko ne pita i debelo smo van koraka.
Pa i nismo, ja sam igrao u beti i mogu lagano da igram Battlefield 3 multiplayer ili sp na low sa nativnom rezom mog monitora iz doba tvoje graficke sa oko 100 slika a ti ne mozes. Uploaded with ImageShack.us
Tale.. igras na 1280x1024 prastaroj (bez uvrede) rezoluciji koja se odavno i ne pika. 4:3 format koji je odbojan 16:9 korisnicima. I da.. mogu i ja fino guliti tu rez. na low sa 40 slika u wndow modu ali nije to poenta.
Ja imam OC-anu GTX480 i 19" monitor,pa sta.. :smt005 Evo mog iskustva sa postavkama kvaliteta prikaza u BF3 SP na 1280 x 1024: LOW preset: FPS ~ 170 MEDIUM preset: FPS ~ 150 HIGH preset: FPS ~ 120 ULTRA preset: FPS ~ 80
KingT Bolje bi bilo da downclockas tu GTX 480, ustedio bi struju i manje bi se grijala, a perfomanse iste.
Ja mislim da je bolje da mijenja za moju. hehe.. Salu na stranu, ta karta je overkil za taj monitor. Mislim da lagano imas zakljucano 50 slika u MP na ultra. Kako tek ostale igre idu.. na 250 slika.
Meni se naprotiv svidja 4:3 Format i zato sam na ovom monitoru. Brate ti sad isprica tako da pomislih da se igram na 9 inča. Mislim da se malo blamiraš kada kažeš da je 1280x1024 prastara rezolucija, pa brate to je 50cm dijagonala i ne kontam zasto bi taj 22inca monitor koji ima 8cm vecu širinu bio toliko napredan u odnosu na ovaj. Evo ti odnosa za tvoj info. Ne vidim tu neku ogromnu razliku da bi moj monitor bio prastar Evo odnosa 19 inca 4:3 i 22 Inca 16:9. Stats 19 inch 4x3 22 inch 16x9 Width 15.20 inches 19.17 inches Height 11.40 inches 10.79 inches