Battlefield 6

Discussion in 'Igre i konzole' started by iPlay, Mar 7, 2025.

1. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Original igra , MP.
    Singleplayer jos nisam probao

2. Reventon

Reventon Veteran foruma

Pregledaj ponovo postavke, za 120fps 1440p high bez dlss i framegen ti treba RTX 5070.

Gledaj na 13:30

3. iPlay

iPlay Komšija

4. dino73n

dino73n Veteran foruma

Nemoguce je to druze,svi imamo po komp i graficku u njemu kod kuce i vidimo kako stvari stoje. Mozda ti DLSS i FG nisu upaljeni u igri ali jesu u driverima.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

5. KingT

KingT Veteran foruma

Ovih dana probam ovaj BF6 MP RedSEc na svojoj staroj kanti iz siga, OC GTX 1080 i i7 4930K @ 4.4GHz i ne ide nimalo lose na 1200p.
    Na High postavkama uz FSR upscaling / Quality, i FSR frame gen ide stabilno na 120-130 FPS, GPU usage cca 97%, CPU izmedju 70 i 80%.
    Nije lose za processor iz 2011 i grafu iz 2016 god :D i naravno Win 10.

Bez ovih upscaling i fake fps tech ide solidno izmedju 65 i 80 FPS i kombinaciji High/Medium postavkama, bez FPS dipova.

6. dino73n

dino73n Veteran foruma

BF6 je bas remek djelo developera sto se tice optimizacije.

Ta igra radi ko nijedna do sad. Igram malo bf5 malo bf6 i bf6 bolje radi nego bf5.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

7. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Znaci ostali developeri trebaju ic u DICE u skolu. BF6 je golden standard postao sto se optimizacije tice.

dino73n likes this.
  8. Reventon

Reventon Veteran foruma

I opet je dosta opao broj igraca BF6. Sad, da li je do same igre ili je Arc Raiders pokupio igrace sebi.

9. dino73n

dino73n Veteran foruma

Jel ko igrao Season 2? Ja od kako sam kupio igru igram samu jednu mapu,Empire State. Godi mi jer mala i lako sam nacuio gdje sta kako. Al ova nova sto se pojavila sad je perverzija. HDR je tako mocno implementiran i ovaj moj novi monitor su kombinacija top. Sjaji ko LasVegas.Naravno ginem ko nikad jer umjesto da gledam gdje da pucam ja razgledam okolo. :D

Mujka likes this.